2777
2789
عنوان

خونوادم رو انتخاب کنم یا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 20693 بازدید | 654 پست
خونوادش هیلی باهاش صحبت کردن گفت نمیخام دیگه هیچکس باهاش صحبت نکردو گف تموم شد نمیخاد و ولش کردن خود ...

چی بگم عزیزم قبل عقد باید قبول میکردین این قضیه رو.... در هر صورت خوشبخت باشین 

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

بچه رو انتخاب کن

خانواده ات حرف مفت میزنن

بدون پشتوانه مالی چیکار میخوای بکنی 

شوهر کنی دستکم صاحب خونه وزندگی  و مهمتر از همه بچه ات میشی

اما برگردی پیش پدر و مادرت سربارشون هستی وبه بچه ات بد نگاه میکنن مثل یه بچه یتیم

دیدم که میگم

وطن ای مادر غمدیده ام.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عقد کردین بنظرم خیرت در همین کار بوده نگران چیزی نباش انشالله که خوشبخت بشین ❤️❤️

دوهفته هس عقد کردیم عزیزم مچکرم قشنگم فعلا بهم زمان دادیم که بتونیم کناربیاییم خداروشکر نمیخاییم چیزیو بهم اجبارکنیم حتی دوتااتاق مجزا میخابیم

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

چی بگم عزیزم قبل عقد باید قبول میکردین این قضیه رو.... در هر صورت خوشبخت باشین

ممنون قشنگم قبل عقد واقعا وقت نداشتیم نمیشد یکی دوسال صبرکرد 

بچه رو انتخاب کنخانواده ات حرف مفت میزننبدون پشتوانه مالی چیکار میخوای بکنی شوهر کنی دستکم صاحب خونه ...

عقد‌کردیم عزیزم الان کناربچم هستم

بهشون حق میدم ولی اینکه درکم نمیکنن سختمه اخه از یه بچه۳ساله چطوری بگذرم !

برادر شوهرت وضع مالیات خوبه؟ می‌تونه رفته براتون فراهم کنه؟ اخلاقش خوبه؟؟؟؟اکه این دو مورد خوبه پس با برادر شوهرت ازدواج کن عقلانی این هست .....خانوادت هم دو سال سه سال بعد ببینم تو زندگیت خوبه خوشبختی اونام کوتاه میان.....

برادر شوهرت وضع مالیات خوبه؟ می‌تونه رفته براتون فراهم کنه؟ اخلاقش خوبه؟؟؟؟اکه این دو مورد خوبه پس ب ...

بدک نیس وضع مالیمون خوبه میکذره اخلاقشم تاالان خیلی خوب بود هرچی گفتم ن نیاورده 

عقدکردیم عزیزم

غرورتو بشکن شما زن و شوهرید به خودت برس به شوهرت برس بذار دلش گرم شه

وقتی خودش هیچ قدمی پیش نذاره منم نمبتونم واقعا به خودم میرسم ولی اینکه بتونم پاپیش بذارم غیرممکنه

بدک نیس وضع مالیمون خوبه میکذره اخلاقشم تاالان خیلی خوب بود هرچی گفتم ن نیاورده عقدکردیم عزیزم

خوب خداروشکر عزیزم انشالله که معاون به در هم میشینه و خوشبخت میشین....خانوادت هم وقتی ببینم تو زندگی خوبی داری فراموش میکنن و کدورت رو کنار می‌زارن 

خوب خداروشکر عزیزم انشالله که معاون به در هم میشینه و خوشبخت میشین....خانوادت هم وقتی ببینم تو زندگی ...

خونوادم فعلا حرفی نزدن وهیچی نکفتن سکوت اختیارکردن

مچکرم قشنگم ایشالله بعداین همه بدبدختی خوشبختی ببینم