2777
2789
عنوان

خونوادم رو انتخاب کنم یا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 20702 بازدید | 654 پست
خوشم نمیاد حتی نمیتونم نگاشم کنم!

ببین اینطوری نمیشه 

شما هیچ وقت زن و شوهر واقعی نمیشید 

برادرشوهرتم نهایتا میره دنبال یکی دیگه... و اون یکی دیگه عمرا اجازه بده تو و پسرت تو زندگیش حضور داشته باشید!

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

ازش متنفری؟ یا حسی نداری بهش فقط؟

ن تنفر نیس عزیزم!هیچ حسی ندارم معمولی مثل همون موقع هایی که همسرم زنده بود صرفا فقط برادرشوهر!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا ک فاز گرفت برو مستقل شو و فلان رو ول کن تو واقعیت زندگی کن و هممون قبول داریم بار مسئولیت زنذگی ...

دقیقا موافقم بعضیا خیلی آرمانی حرف میزنن انگار از سختی های جامعه واسه یه زن بیوه با یه بچه خبر ندارن

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

من باشم بچمو انتخاب می‌کنم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

طرف ما دقیقه شرایط ترو داست آشنای ما بود بچه رو گذاشت پیش خانواده شوهر 

خودش رفت پیش خانوادش بچش ۲ سالش بود ... ماهی یک بار سر بهش میزد  الانم ازدواج کرده بچه ۱۳ سالشه و پیش مادرشه متوجه ای؟اسی جان

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

دقیقا موافقم بعضیا خیلی آرمانی حرف میزنن انگار از سختی های جامعه واسه یه زن بیوه با یه بچه خبر ندارن

دقیقا

هممون میدونیم چ نگاه مرد ب یک‌زن چیه و هدفش چیه 

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

تو جوونی جای دخترمی من ازت خیلی بزرگترمولی اگه من مادرت بودم چون سنت خیلی کمه و شغلی نداری و یه بچه ...

هیچکدومو ندارم برادرشوهرمم پسر بدی نیس کلا خجالتی و هیلی کم حرف و سرش توکارخودشه!خونواپمم نمیدونم چرالج تفتادن باهاش!بچمم شدید بعد پدرش وابسته همین عموش شده!

اینا ک فاز گرفت برو مستقل شو و فلان رو ول کن تو واقعیت زندگی کن و هممون قبول داریم بار مسئولیت زنذگی ...

راست میگی عزیزم 

بعضیا همچین میگن مستقل شو انگار کار ریخته تو جامعه و همه چی ارزونه و گل و بلبل

الان کار واسه مردا نیس چه برسه به زنا

پرستاری کردن خونه مردم خطرات خودشو داره 

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
شما نظر تون دادی اسی خوندمنم نظرم این اگر اسی بخواد ماهی ۱۵ بگیر تو یک سال راحت۱۵۰میتونه بزار کنار چ ...

شمام نظرتو  دادی پس بیخیال 

باز میگم نظراتت دوراز واقعیات جامعس 

خدا خیرت بده  با دویس تومن اونم بعد یسال جون کندن چکار میشه کرد اونم فقط تو تهران که شرایط کار و پرستاری  شاید بیشتر  باشه شهرستان نیست این خبرا 

دیگه ریپ نزن 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

عوض کردن یه سختی با یه سختی دیگه هیچ تغییری تو زندگیش ایجاد نمی کنه!

درسته استارتر نمی تونه اونی بشه که بعضیا میگن... ولی تبادل نظر همینه... باید همه ی نظرات مختلف رو ببینه تا بتونه درست سبک و سنگین کنه 

استارتر هم اولین کسی نیست که همسرشو ازد دست داده

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

طرف ما دقیقه شرایط ترو داست آشنای ما بود بچه رو گذاشت پیش خانواده شوهر خودش رفت پیش خانوادش بچش ۲ سا ...

متوجه ام عزیزم من دل اینو ندارم بچمو اینجوری رها کنم !

راست میگی عزیزم بعضیا همچین میگن مستقل شو انگار کار ریخته تو جامعه و همه چی ارزونه و گل و بلبلالان ک ...

سه ساعته دارم همینو میگم  باز اون کاربر حرف خودشو میزنه :)))

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

راست میگی عزیزم بعضیا همچین میگن مستقل شو انگار کار ریخته تو جامعه و همه چی ارزونه و گل و بلبلالان ک ...

تحت تاثیر کلیپای اینستا قرار گرفتن

اخه مگ شوخیع بخاد تنهایی تو این گرگ بازار زندگی کنه

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕