2777
2789
عنوان

خونوادم رو انتخاب کنم یا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 20777 بازدید | 654 پست
خونه مستقل داشتم مجبور به هیچکدوم ازاینا نبودم بخدا ولی همسرم مریض شد همه چیو فروختیم خونه پدرشوهرم ...

تو جوونی جای دخترمی من ازت خیلی بزرگترم

ولی اگه من مادرت بودم چون سنت خیلی کمه و شغلی نداری و یه بچه ۳ ساله داری حتما مجبورت میکردم ازدواج کنی 

و اولویت ازدواج هم با برادرشوهرته که هم ادم خوبیه هم عمو بهتر از یه غریبه برای برادرزادش پدری میکنه و حق منت گذاشتن هم نداره

البته به شرطی که ....‌. برادرشوهرت ادم خوب و شریفی باشه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرجور خودت صلاح میدونی رفتار کن ،یادت باشه اگر بری با بچت خونه پدر و مادرت بعد یه مدت حس سربار بودن ...

من ازتنهایی نمیترسم نمیدونم یه حس بدی دارم نمیخام خونوادمو ازدست بدم نمیخام بچمو ازدست بدم خونوادمم به هرحال بعد یه مدت حس سرباری ادمو اذیت میکنه بخصوص با یه بچه!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

رسمو ول کن بچسب به خانوادت حضانت فرزندتم کاملا قانونی بگیر

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

خدا رحمتش کنه

ساید من بودم بچمو انتخاب میکردم گناه داره هم بی پدر شه هم بی مادر ب خاطر خودخواهی پدربزرگ و مادربزرگش 

پدر بزرگ و مادربزرگ نقش زیادی ندارن تو زندگیش ولی پدرومادر چرا 

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

اول اینکه خدا رحمت کنه همسرتون و

بعد اینکه به نظرم برو پیش خانوادت بعدشم حضانت بچتو بگیر

شاید دیدی چند سال دیگه یه ادمی که به دل خودته سر راهت سبز شد بابای خوبی هم برا بچت بود 

من چنینم تو برو مصلحت خویش اندیش!!!
عزیزم واقعا دیگه نمیدونم چطوری توضیح بدم خونوادم میگن بلایی سر بچه بیاد میان دم خونه ما ابروریزی راه ...

خیلی جوونی اسی ،باور کن با این همه مشکلات و سختی تنهایی نمیتونی از پس خودت و بچت بربیای ،ازدواج با برادر شوهرت بهترین گزینست

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

اسی تو که نمیخوای تا آخر عمرت مجرد بمونی هنوز جوونی 

با برادر شوهرت ازدواج کن 

معلوم نیست با فرد دیگری ازدواج کنی بچتو بخواد نخواد

با برادر شوهرت ازدواج کن با توکل بر خدا و عشق رو بوجود بیار

مبارکت باشه

اول اینکه خدا رحمت کنه همسرتون وبعد اینکه به نظرم برو پیش خانوادت بعدشم حضانت بچتو بگیرشاید دیدی چند ...

فکراینجاشم کردم ولی هیچکس مسئولیت بچه بی پدر رو قبول نمیکنه هیچکس مطمئنم ازاین!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

من ازتنهایی نمیترسم نمیدونم یه حس بدی دارم نمیخام خونوادمو ازدست بدم نمیخام بچمو ازدست بدم خونوادمم ...

با خانوادت صحبت کن بیان پشتت نه روبروت وایسن

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

اینا ک فاز گرفت برو مستقل شو و فلان رو ول کن تو واقعیت زندگی کن و هممون قبول داریم بار مسئولیت زنذگی ب تنهایی رو‌دوش زن باشع با یه بچه خیلی سخته بهتره ی مرد کنارت باشه

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕