2777
2789
عنوان

خونوادم رو انتخاب کنم یا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 20702 بازدید | 654 پست
نظر افرادی ک راه قانونی گفتن نخوندی پس فقط دنبال پربازدید و ازدواج هستی

عزیزم خوند توضیح هم داد بنده خدا مشکل داره مدت طولانی ایه بین دو راهی گیر کرده اول یزره تحقیق کنید بعد انگ پربازدیدی بزنید 

❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم خونه نداشتم همسرم مریض بود همه چیو فروختیم عمرشم به دنیانبود!

پس یا یه کاری پیدا کن و مستقل شو ، به پدر شوهرت بگو فعلا یه جا برات بگیره تا با بچه زندگی کنی و هیچوقت ازدواج نکن 

یا محبوری با این برادر شوهر ازدواج کن ( هرچند برادر شوهر مثل برادره 😕 )

چون الان بچه در اولویته

ضمنا حضانت بچه هم فقط با خودته نه کس دیگه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
گفتم بعد مرگ همسرت کلا حضانت بچه با شما هست دیگه دنبال زیر بغل مار میکردی تو ایران نیستی دنبال چی

گفت پدرم حاضر نیست بچه رو قبول کنه یجورایی 

میگه مسئولیت داره 

کامل بخونید 

❤️‍🩹
گفتم بعد مرگ همسرت کلا حضانت بچه با شما هست دیگه دنبال زیر بغل مار میکردی تو ایران نیستی دنبال چی

ولی بعضیا قانون سرشون نمیشه متوسل میشن ب زور و ازار و اذیت میدونی همون بچه چه فشار روحی بهش میاد، 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

عزیزم خوند توضیح هم داد بنده خدا مشکل داره مدت طولانی ایه بین دو راهی گیر کرده اول یزره تحقیق کنید ب ...

چه توضیحی جز اینکه میگه اگر ازدواج کنم بابام و مامانم من ترک میکنن اگر ازدواج نکنم بچه ام ازم میگیرن

بره دادگاه بچه اش بگیر بعد هم بره سرکار بچه رو بزار مهد زندگی کنه و بعد شده فرش جاهاز بفروشه خونه بخر

حتی می‌تونه اقدام کنه از اموال شوهر و پدر شوهر مهریه بگیره

یک نگاه به قانون کنه بد نیست 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
گفت پدرم حاضر نیست بچه رو قبول کنه یجورایی میگه مسئولیت داره کامل بخونید

منم گفتم بچه رو بگیر بزار مهد برو کار کن

برو خونه مردم کلفتی بچه رو بزار مهد کودک

بالاخره پرستار پیر زن یا کلفت بشی میزارن بچه ات پیش تو باشه 

ولی بعضیا قانون سرشون نمیشه متوسل میشن ب زور و ازار و اذیت میدونی همون بچه چه فشار روحی بهش میاد،

خوب مملکت بی صاحب نیست سریع اقدام کنه بچه رو بگیر و بعد در خواست مهریه کنه

جای تاپیک زدن بزنگ مشاور

دیگه نمیتونه یک زیر پله اجازه کنه بره شاغل بشه بچه رو بزار مهد 

هس ولی ن من کاردارم ن خونه مستقل بچه رو کجاوچطوری بزرگ کنم!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

انتخابت الان بین بد و بدتر

بد انتخاب برادرشوهرته چون از ته دل دوستش نداری و باید در مقابل خانوادت واستی 

بدتر اینکه که بچت و بدون مادر  رهاش کنی،طفلی حالا پدرشو از دست داده از نعمت مادر محرومش نکن دو روز دیگه تو سری خور میشه طفلی تا چیزی بگه میگن مامانش ولش کرد رفت گناه داره بچه   

خوب مملکت بی صاحب نیست سریع اقدام کنه بچه رو بگیر و بعد در خواست مهریه کنهجای تاپیک زدن بزنگ مشاوردی ...

عزیزم این کارا رو میشه کرد ولی برا کسی که هم بودجشو داشته باشه هم کسی پشتت باشه اینجوری که بنظر میرسه اسی هیچکدومو نداره،،، خونه رهن کردن وکیل گرفتن درخواست مهریه و... همشون پول میخواد 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

چه توضیحی جز اینکه میگه اگر ازدواج کنم بابام و مامانم من ترک میکنن اگر ازدواج نکنم بچه ام ازم میگیرن ...

وای هرچی میگم شماحرف خودتون رو@میزنید عزیزم شکایت وکیل میخاد پول میخاد ازکجابیارم همسرم مریض بود داروندارمون رو فروختیم خونه پدرشوهرم زندگی میکردم مگه من دوس ندارم!شکایت کنم فامیلیم بابام قطعا کاری میکنه پس بگیرم میگه ابروریزی میشه!

هس ولی ن من کاردارم ن خونه مستقل بچه رو کجاوچطوری بزرگ کنم!

برو تو دیوار دنبال پرستار پیر زن و بیمار

بگو کمتر میگیرم مثلا بجای ۲۵من ۱۵میکیرم. بچه ام هم پیش من باشه قبول میکنن

بعد مهریه هم اقدام کن از اموال شوهر یا پدزشوهر بگیر 

انتخابت الان بین بد و بدتربد انتخاب برادرشوهرته چون از ته دل دوستش نداری و باید در مقابل خانوادت واس ...

من کلا خیلی گیرم میخام دوتاشونم داشته باشم با برادرشوهرمم کاری بهم نداریم اگه طلاق میکرفتم بازم میتونستم بچمو بدم چون پدر داش الان پدر نداره خیلی سخته بی مادرهم بشه!