2777
2789
عنوان

خونوادم رو انتخاب کنم یا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 20663 بازدید | 654 پست
بره قرض کنه دیگه برادری کسی هست یک پول قرض بدهاینقدر بدبخت ک همه ولش کردنعمو دایی و..... نداره پول ق ...

نمیخام کسی بهم ترحم کنه قشنگم!برادرندارم کسی هم نمیاد ۵۰۰یا۶۰۰میلیون قرض بده یه خونه رهن کمه کم۳۰۰میخاد یه بخایی وکیل بکیری۲۰۰میخاد!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

بره قرض کنه دیگه برادری کسی هست یک پول قرض بدهاینقدر بدبخت ک همه ولش کردنعمو دایی و..... نداره پول ق ...

ول کن عزیز من این راهکارا بدرد این بنده خدا نمیخوره  از هرجهت تو فشاره  اینا مال سریالایی مث ستایشه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن عزیز من این راهکارا بدرد این بنده خدا نمیخوره از هرجهت تو فشاره اینا مال سریالایی مث ستایشه

ستایش پدرشو داشت حامیش بود من ن کسیو ندارم!

عزیزم اخه راهکارایی میدی که ممکن نیس من بخامم نمیتونم از بدبختی بیرون بیام کاری ازدستم برنمیاد یک و ...

ببین هر زنی جدا شد مثل شما بود بیا نشون بدم چطوری بعد چند سال کار کردن خونه خرید وسایل داره نو می‌کنه.بچه هاش کنارش

همه روز اول مثل شما

هیچی نداشتن

ولی اول حضانت گرفتن حتی بچه خونه پدر شوهر بود بعد رفتن سرکار بعد یک هفته شاغل شدن از کسی قرض کردن برای وکیل ک مهریه بگیرن بعد هم خونه خریدن قرض دادن بعد سه چهار سال با بچه شون هستن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

حرفای شما درسته ولی فقط برا گفتن و نصیحت کردن،،، شاید ماهم تو. موقعیت و شرایط اسی بودیم همینکارو میکردیم که اسی میخواد انجام بده از همه چیز که خبر نداریم،،،

منم الان میخوام مغازه بزنم ولی ن پولشو دارم نه کسی هس ازش قرض بگیرم نه وام گیرم میاد مجبورم ساکت بمونم و دنیال کار دیگه ای باشم... 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

واقعا منطبق نیس عزیزم شکایت و این حرفا دلم واقعامیخاد ولی نمیشه واقعانمیشه!

بیخیال شو ازدواج کن بابرادر شوهرت  جز جریان احساسی واینکه سختته مانع دیگه هست  ادم  بدیه؟؟؟

عزیزم من پول رفتن تا وسط شهرهم ندارم خارج کیلویی چند اخه😂😂نداره عزیزم وقتی میبینن بچه این وسط ازبی ...

پس بشین با برادر شوهر ازدواج کن خانواده تو از دست بده

نمیخام کسی بهم ترحم کنه قشنگم!برادرندارم کسی هم نمیاد ۵۰۰یا۶۰۰میلیون قرض بده یه خونه رهن کمه کم۳۰۰می ...

من گفتم پول وکیل بگیر نه پول رهن

خونده باشی گفتم برو پرستاری شبانه روزی ک پول اجاره و خورد و خوراک هم ندی فقط پول جمع کنی

ول کن عزیز من این راهکارا بدرد این بنده خدا نمیخوره از هرجهت تو فشاره اینا مال سریالایی مث ستایشه

سریال

چرا اینجوری میگی بیا بهت نشون بدم هزار تا آدم ک‌ بعد طلاق همسر چطوری خونه خریدن ماشین خریدن شاغل شدن سفر میرن بچه کنار خودش

بیا تهران بهت تک تک نشون بدم 

من کلا خیلی گیرم میخام دوتاشونم داشته باشم با برادرشوهرمم کاری بهم نداریم اگه طلاق میکرفتم بازم میتو ...

حق داری شرایطت سخته خدا کمکت کنه 

همون قدر که دلت واسه بچت می سوزه به پدر و مادرت هم حق بده اوناهم دلشون واسه بچشون میسوزه اگه حرفی میزنن تنها دلیلش اینه میدونن میخوایی واسه بچت فداکاری کنی با کسی ازدواج کنی که ..... برای همین سختشونه درکشون کن

حرفای شما درسته ولی فقط برا گفتن و نصیحت کردن،،، شاید ماهم تو. موقعیت و شرایط اسی بودیم همینکارو میک ...

ببین کسی ک بخواد میتونه

فامیل من حتی بعد طلاق از اسی بدتر بود خودش هم به زور پدرش راه داد باور میکنی به زور راه داد

الان خونه ماشین کار همه چی داره پسرش هم باهاش زندگی میکنه

سریالچرا اینجوری میگی بیا بهت نشون بدم هزار تا آدم ک‌ بعد طلاق همسر چطوری خونه خریدن ماشین خریدن شاغ ...

بخدا که صحبتات واقعی نیست اونم الان تواین جامعه 

اونا شاید حداقل پشتوانه کوچیکی طلایی ارث یاحقوقی ازشوهر دداشتن صفر مطلق نبودن  این بنده خدا خانواده سنتی وسختگیری دارع نمیزارن کارکنه  اونم پرستار پیرزن مثلا فک کن رفت پرستار پیرزن شد و قید خانوادش زد باماهی پونزده  نه  تو بکو بیست یا سی  یه خونه چهل متری ته شهرم اجاره کرد  وسایلو چکارر کنه؟؟ چندتا تیکه دست ذوام تونس بخره بچشو میدن بهش ؟؟؟ داره میگع نمیدن  بفرض دادن تو  اون خونه واون شرابط  مناسب بچس  بچشو کجا بزازه بره کار کنه ؟؟ مهد  ؟؟ میدونی مهد چقد هزینشه ؟؟؟ چرا واقعی حرف نمیزنید.....

بخدا که صحبتات واقعی نیست اونم الان تواین جامعه اونا شاید حداقل پشتوانه کوچیکی طلایی ارث یاحقوقی ازش ...

حرفاشون دورازواقعیته حتی اکه امکان میدادم یه درصدمیتونستم دریغ نمیکردم حتی یه درصد ولی خب نیس بخدا نیس الان ماهی۲۰میلیون باید یه سال کارکنم که یه خونه ته شهر رهن کنم اونم این پولو حتی یه قرون خرج نکنم چن سال@کارکنم یه قراضه بخرم چن سال کارکنم بچم بفرستم مدرسه واقعا تواین جامعه مگه میشه اخه!

حق داری شرایطت سخته خدا کمکت کنه همون قدر که دلت واسه بچت می سوزه به پدر و مادرت هم حق بده اوناهم دل ...

بهشون حق میدم ولی اینکه درکم نمیکنن سختمه اخه از یه بچه۳ساله چطوری بگذرم !

بخدا که صحبتات واقعی نیست اونم الان تواین جامعه اونا شاید حداقل پشتوانه کوچیکی طلایی ارث یاحقوقی ازش ...

ببخشید گفتم بیا بهت نشون بدم

فامیل ما حتی پدرش به زور راهش داد

باور میکنی میرفت سرکار پدرش به همه می‌گفت می‌ره با مردها باشه 

بدبخت می‌رفت حموم می‌گفت میری غسل کنی و....

ولی الان خونه داره ماشین داره پسرش کنارش هست

اسی هم می‌تونه از پسرش نزنه پسرش بزار مهد کودک خودش بره سرکار بعد با بچه اش بیاد خونه پدرش حرف ها رو یجون بخره مثل فامیل ما

بعد هم بره دورترین جای ممکن بیرون شهر مثلا اگه تهران هست بره رباط کریم خونه اجاره کنه با یک پتو و چهارتا وسایل برای آشپزی 

تا پول جمع کنه کسی ک بخواد می‌تونه کسی ک نخواد هی میگه نمیشه نمیشه چطوری فامیل ما تونست اسی بخواد می‌تونه

بخواد بگه نمیشه نمیشه پس یا قید بچه اش بزنه یا خانوادش  رو

بعد هم پدر اسی ببینه داره تلاش می‌کنه شک نکن بعد حضانت نوه اش دلش به رحم میاد