2777
2789
عنوان

خونوادم رو انتخاب کنم یا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 20752 بازدید | 654 پست
بیخیال شو ازدواج کن بابرادر شوهرت جز جریان احساسی واینکه سختته مانع دیگه هست ادم بدیه؟؟؟

ن هیچ مانعی نیس پسر بدی نیس خوبه سر به زیر به کسی کاری نداره فقط الان خونوادم تحت فشارم میذارن!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

ن هیچ مانعی نیس پسر بدی نیس خوبه سر به زیر به کسی کاری نداره فقط الان خونوادم تحت فشارم میذارن!

دیگه حداقل یزره جرات بخرج بده حالا که نمیتونی مستقل شی و بچتو بگیری لااقل جلو خانواادت وایسا و بهش جواب مثب بده انقدم دس دس نکن خانوادتم کوتا میان

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه حداقل یزره جرات بخرج بده حالا که نمیتونی مستقل شی و بچتو بگیری لااقل جلو خانواادت وایسا و بهش ج ...

بهش جواب مثبت دادم عزیرم خونوادم میگن تاپنچشبه عقد نکردی وقت هس پشیمون شو وگرن مارو ازدست میدی!

ببخشید گفتم بیا بهت نشون بدمفامیل ما حتی پدرش به زور راهش دادباور میکنی میرفت سرکار پدرش به همه می‌گ ...

خب عزیزم حتا این خانمم پوستش کنده شده تا به این مرحله رسیذه اسی توانشو نداره 

منم یه مورد هست اطرافم زنه شوهرش معتاد جدا شد الان صب تا شب خونه مردم کارمیکنه نظافت میکنه سالهاس مستقله دخترش سیزده سالشع یه مسکن مهرم دارن 

اما خانمه دیسک کمرو زانو پرازدرد جسمیه اما به هرحال قوی بودع بخاطر دخترش چون تکیه گاهی نبوده که اگر بود بهش تکیه میکرد خودش میگفت چه پیشنهادات کثیفی که بهش ندادن یا چه تهمتا  خب اینارو هرزنی نمیتونه تاب بیاره  

بهش جواب مثبت دادم عزیرم خونوادم میگن تاپنچشبه عقد نکردی وقت هس پشیمون شو وگرن مارو ازدست میدی!

خیلی کار خوبی کردی وسریعتر عقد کن ودیگم تردید نکن

خیلی کار خوبی کردی وسریعتر عقد کن ودیگم تردید نکن

نمیدونم بعضی وقتا واقعا میزنه به سرم یاخودمو بکشم یاهم بچم رو بذارم و فرارکنم!

خب عزیزم حتا این خانمم پوستش کنده شده تا به این مرحله رسیذه اسی توانشو نداره منم یه مورد هست اطرافم ...

خوب پس دیدی اگر بخواد می‌تونه 

پس اسی میخواد دست به سیاه سفید نزنه هی میگه نمیشه

و یا باید کار کنی جون بکنی کنار بچه باشی زیر حرف زور نری یا اینکه تن به ازدواج بده و بچه رو بیخیال بشه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
خب عزیزم حتا این خانمم پوستش کنده شده تا به این مرحله رسیذه اسی توانشو نداره منم یه مورد هست اطرافم ...

ن من واقعا طاقت ندارم خیلی کشیدم اونقد دردوعذاب کشیدم که دیکه طاقت هیچیو ندارم فوری باهرچیزی میشکنم کسی بهم تهمت بزنه یا جسمم ازبین بره تواوج جوونی کارمن نیس پسرم تازه۳سالشه بخام شبانه روز کارکنم پس بچم کی زندگی کرد کی خوشی دید کی تونست مادرشو ببینه!

نمیدونم بعضی وقتا واقعا میزنه به سرم یاخودمو بکشم یاهم بچم رو بذارم و فرارکنم!

نگو اینطوری  الان شما بیشتر از سمت خانوادت تو فشار واذیتی میفهممت 

شما که ازدواج کنی یسری بار روانی از دوشت برداشته میشه ومیمونه فقط مشکلت باخانوادت اونم گذرزمان حلش میکنه 

واقعا بی درکن که فشارمضاعف بهت میارن  دراین شرایط 

خودتو بکشی که نعمت مادر داشتنم از بچت بگیری  نگو دختر خوب به خدا توکل کن و فقط به اینده بچت فکر کن ارزششو داره 

خوب پس دیدی اگر بخواد می‌تونه پس اسی میخواد دست به سیاه سفید نزنه هی میگه نمیشهو یا باید کار کنی جون ...

عزیزم شماکه اززندگیم خبرنداری پس لطفا قضاوتم نکن که نمیخام دست به سیاه و سفید بزنم من روزایی رو گذروندم که ازتصور هررزنی هم دوره!ولی خب دیگه طاقتم تموم شده نمیتونم توانی برام نموندهپکه بخام برم خونه این و اون کارکنم بچم این مهد به اون مهد یه ذره زندگی نبینم!

نگو اینطوری الان شما بیشتر از سمت خانوادت تو فشار واذیتی میفهممت شما که ازدواج کنی یسری بار روانی ا ...

کلا ازسمت اونا تحت فشارم وگرن مشکلی بابرادرشوهرم ندارم ینی دوتامون اصلن بهم کاری نداریم که بخاییم همدیگرو اذیت کنیم!خونوادم الان باید کنارمن میبودن ن اینکه روبروی من بخدا بعضی از ادمارو میبینم چطور حمایت خونواده هاشون رو دارن میسوزم هعی تعف ازهیچی شانس نداشتم و ندارم!

عزیزم شماکه اززندگیم خبرنداری پس لطفا قضاوتم نکن که نمیخام دست به سیاه و سفید بزنم من روزایی رو گذرو ...

عزیزم زندگی شما هست 

من اگه این همه وقت گذاشتم ک بگم از بچه نزن مثل بقیه کار کن از منفی حتی صفر نه از منفی زندگی تو بساز

حالا میخوای با برادر شوهر ازدواج کنی خودت می‌دونی میخوای قید بچه بزنی خودت می‌دونی 

هر جوری ک راحتی 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر