2777
2789

انتقال دومم منفی شد منتظرم پریود شم و ماه بعد به امید خدا دوباره میرم برای انتقال توروخدا اگه توصیه ای دارید که احتمال مثبت شدن رو بالا میبره ازم دریغ نکنید 

خیلی محتاجم به دعاهاتون خواهرای قشنگم❤️

« من سپردم به خودش، هرچه خدا می‌خواهد. :) »

سن و تجربه ام در حد توصیه کردن نیست ولی امیدوارم دفعه بعدی منفی نشه و خدا یه نینی خوشگل بهت بده🥹🤲🧚‍♂️

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قبل. نباید چیزهای قاعده آور خورد زعفران رازیانه هرچی جبگروماهی اینا اصلا 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سلام.  منم قبلا منفی شدم. 

قبل از انتقالت سعی کردم چیزهای گرم بخوری و پیاده روی کنی و سفیده ی تخم مرغ و ماکارونی بدون رب بخوری.  اگر بادکش گرم هم قبلش انجام بدی عالیه.  من اینکارو کردم خداروشکر مثبت شد.