2777
2789
عنوان

خونوادم رو انتخاب کنم یا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 20611 بازدید | 654 پست
خب نه منظورم اینه پشتیبانت هستن؟دوست دارن؟اگ زن برادرشوهزت بشی پشتت هستن و زندگی خوبی باهاش خواهی دا ...

اره دوسم دارن پشتم هستن تاجایی که میدونم!برادرشوهرمم ادم بدی نیس خوبه!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مسخرهبازی نیس یه باررفتم و برگشتم دوباره بخام برگردم بچه رو میگیرن خونوادمم میگن باید بهمون حض ...

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

ماهم این رسمو داریم ولی اجبار در کار نیست،،، اسی سبک سنگین کن ببین کدومش بیشتر بدردت میخوره و پشتت هست،،، همه چیو در نظر بگیر،،،پشتوانه مالی داری بخوای بچت پیش خودت باشه یا مستقل بشی

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

تو که قبلا گفتی تحمل اخلاق مادرت برات سخته و اگه فکر میکنی برادر شوهرت ادم خوبیه میتونه خوشبختت کنه ...

هنوزم میگم بعضبی وقتا واقعا رواعصابه و هیچی برای ادم نمیزاره!برادرشوهرمم کاری به کارم نداره ادم بدی نیس!

الان پیش خودمه عزیزم!

خب دیگه برای شماست لازم به هیچکاری هم نیست

قشنگ بگو بچه ام حضانتش با من و نمیخوام ازدواج کنم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
بمیرم بهت تسلیت میگم برادر شوهرت ادم بدیه؟همسرت ک فوت شده نمیشه کاریش کرد اخه برگردی خونه باباتم ببی ...

دقیقا درست میگی اونجا خونه پدرمادر هم خواسته ناخواسته تو کاراش دخالت میشه ممکنه اعصابش بهم بریزه 

❤️‍🩹
ماهم این رسمو داریم ولی اجبار در کار نیست،،، اسی سبک سنگین کن ببین کدومش بیشتر بدردت میخوره و پشتت ه ...

هیچ پشتوانه مالی ندارم!اجباری نیس کسی مجبورمون نکرده دوتامون تصمیم گرفتیم برای بچم این بهتره!

فک نکنم حسی بهش داشته باشم صرفا بخاطر بچمه!

پس به هیچ عنوان قبول نکن

اگه کار داشته باشی بهتره مستقل بشی و ازطریق حکم دادگاه بچه اتو هم بگیری

نمیتونی صرفابخاطر بچه با کسی که حسی بهش نداری دووم بیاری

از طریق دادگاه حضانتو بگیر

و برنگرد پیش خونواده ات

مستقل با بچه ات زندگی کن

مگه خونه نداشتین؟

دادگاه کاری به رسم و رسوم شهرا نداره،میتونی حضانتو بگیری

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

دلم هیچی نمیکه فقط میگه خودتو بکش و خلاص!

میتونی با برادرشوهرت باشی خودت؟ 

اون مجرده؟

چه رسکم دست و پاگیری ادم یاد شبه جزیره عربستان زمان صدر اسلام میفته 

و چه انتخاب سختی 

پدر ومادرت اصلا شک نکن مادر مادر مادر دیگه پیدانمیشه ولی بچه پیدا میشه

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺