2777
2789
عنوان

خونوادم رو انتخاب کنم یا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 20610 بازدید | 654 پست

عزیزم🫂🫂تسلیت میگم

عاقلانه انتخاب کن

هیچوقت پدرمادرازبچه اش نمی‌گذره

همینطوری که تو از بچه ات نگذاشتی

اونام ازتونمیگذرن😍

زمان بگذره همه چی درست میشه

ولیییییییییییییی

حسی به برادر شوهرت داری؟

قبولش فقط بخاطر بچه ات نباید باشه

سنش بیشترازتوئه یاکمتر؟

خونواده همسرت باز دوس دارن بمونی تو خونواده یانه؟

وکلی سوال دیگه

قشننننگ فکرکن

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حضانت بچه با شماست و هیچکسی نمیتونه به زور شما رو مجبور به کاری کنه

عزیزم نمیشه شکایت کنم کسی حمایتم نمیکنه!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

عزیزم🫂🫂تسلیت میگمعاقلانه انتخاب کنهیچوقت پدرمادرازبچه اش نمی‌گذرههمینطوری که تو از بچه ات نگذاشتیا ...

فک نکنم حسی بهش داشته باشم صرفا بخاطر بچمه!

عزیزم نمیشه شکایت کنم کسی حمایتم نمیکنه!

عزیزم اصلا به شکایت نیست 

بچه حضانتش باشماست به کسی نده

مگه پیش خودت نیست؟

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
بابا مسخره بازی چیه بچت مال خودته ورش دار برو پیش خانواده ات

عزیزم مسخرهبازی نیس یه باررفتم و برگشتم دوباره بخام برگردم بچه رو میگیرن خونوادمم میگن باید بهمون حضانت بدن تا بچتو نگه داریم!

دلم هیچی نمیکه فقط میگه خودتو بکش و خلاص!

بمیرم بهت تسلیت میگم برادر شوهرت ادم بدیه؟همسرت ک فوت شده نمیشه کاریش کرد اخه برگردی خونه باباتم ببین امکان داره نسازید همینه هر کی جدا میشه یکم زیادی خونه باباش میمونه یه بحثی میشه هی باید بهشون جواب پس بدی و و و بعد از بچت دور میشی امکان داره عصبی بشی ووووو خب ببین کدوم ب نفعته اینجا باید یکم منطقی باشی اگ میتونی حسی ب برادر شوهر داشته باشی و ادم حسابیع ازدواج کن 

ادمای بی ازاری هستن سرشون توکارخودشونه!

تو که قبلا گفتی تحمل اخلاق مادرت برات سخته و اگه فکر میکنی برادر شوهرت ادم خوبیه میتونه خوشبختت کنه باهاش ازدواج کن 

از این بلاتکلیفی در بیا 

❤️‍🩹

اگه ادم خوبیه باهاش ازدواج کن اگه میدونی نمیتونی تحمل کنی بدون یه جا باید این زنجیره قطع بشه این رسم بی رسم بشه تمام تلاشتو بکن بچتو نزار ببرن من خودم اطلاعی ندارم دقیق دادگاه تو اینجور موقعیتا چی میگه؟