2777
2789
عنوان

خونوادم رو انتخاب کنم یا بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 20651 بازدید | 654 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه اینارو میدونم همه چیزم میدونم نمیشه توضیح داد واقعا پدرم میگه نمیتونم بدون اینکه بهم رسمی پدربزرگش وبقیه کوفت و زهرمار بدن مراقبش باشم فردا بلایی سرش بیاد باید جوابگو باشم !

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

تجربه میگه از یه باغ دو گل نمی چینن.

به نظرم خانواده ت رو انتخاب کن . بچه ت هم که تا هفت سالگی با خودته.

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

دقیقا درست میگی اونجا خونه پدرمادر هم خواسته ناخواسته تو کاراش دخالت میشه ممکنه اعصابش بهم بریزه

اخه من خودم تجربه یکبار جدایی داشتم الان مجدد ازدواج کردم خانوادم ب شدت پایه و خوبن اکی همه چی خوبه ولی ببین گاهی میگفتم خدایا فقط برم میدونی بحثمون‌میشد الکی الکی و حس میکردم بسه دیگه البته من بچه بودم ۱۸ ازدواج کردم ۱۹ جدا شدم الان ۲۴ سالمه تازه ازدواج کردم

یادمه یکبار گفتی برادرشوهرت گفته نه و ازدواج نمیکنه و شما همینجوری خونه ی پدرشوهرت هستی

اره ولی برگشتم خونه بابام خودش باهام حرف زد و گف راضیم!

هیچ پشتوانه مالی ندارم!اجباری نیس کسی مجبورمون نکرده دوتامون تصمیم گرفتیم برای بچم این بهتره!

خب دیگه برو سر خونه زندگی خودت،،، علاقه هم ب مرور ب وجود میاد،،، ان شاالله که خوشبخت میشی

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

عزیزم همه اینارو میدونم همه چیزم میدونم نمیشه توضیح داد واقعا پدرم میگه نمیتونم بدون اینکه بهم رسمی ...

خوب پیش اون ها زندگی نکن

مگه خودت خونه زندگی نداری؟

پاشو برو خونه ات

حداقل خونه داشتین که بچه دار شدی 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اخه من خودم تجربه یکبار جدایی داشتم الان مجدد ازدواج کردم خانوادم ب شدت پایه و خوبن اکی همه چی خوبه ...

اره عزیزم یه ماهی اونجا بودم یه حرفایی میزدن اصلن بدون نیت اعصابم خراب میشد عصبی میشدم همسرم فوت شد واقعاعصبی شدم بچمم ازپیشم بره که رسما دیوونه وروانی میشم!

هنوزم میگم بعضبی وقتا واقعا رواعصابه و هیچی برای ادم نمیزاره!برادرشوهرمم کاری به کارم نداره ادم بدی ...

خوب عزیزم من خودم ادمی دیده ام که اومده خونه مادرش تازه بچه هم نداره اذیته یجورایی اواره است 

شاید مرور زمان عوضت کرد دوستش داشتی 

میدونم خیلییی سخته اما تا ابد نمیتونی خوشبختیو از خودت بگیری فقط بخاطر اینکه همسرت فوت کرده 

برادرشوهرت مایله ؟ اگه اره که حله 

خیلی وقته میشناسمت این همه مدت چی کشیدی عزیزم وقتشه خودتو راحت کنی 

❤️‍🩹
اگر خوبن ازدواج کن بالاسر بچت باش پدر مادرت آن شاالله هزار ساله بشن ولی همیشگی نیستن بچه هم از همه چ ...

چند ساله هستی ک‌ نمیدونی بعد مرگ شوهر به راحتی حضانت با مادر هست 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
دلیل مخالف بودن خانواده ات با ازدواج با برادرشوهرت چیه؟؟؟

میگن بدبخت میشی زندگی اجباریه زنذگی عاشقانه ای نیس!