2777
2789
عنوان

دوساله با رلم هستم هرکارمیکنم

218 بازدید | 24 پست

نمیاد خاستگاریم یکماه پیش گفت یماه دگ نامزد میکنیم الا میگع سه چهار ماه دگ میخامم تمومش کنم اما قبول نمیکنه میگه خونه ندارم دستم ته هسته گفت عقد عروسی نگیریم گفتم باشه اما همش حیرونم میکنه هرکارم میکنم کات کنم نمیشه فق اون ت ای رابطه سود داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم حداقل تو این رابطه بهش هیچ سرویسی نده  که کمبود حس کنه بعد طرف قشنگ داره ازت سو استفاده میکنه بنظرم میدونم سخته ولی ولش کن 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

سلام

مشکلش اقتصادی اکثرا درگیرش هستن

ولی کاری که اون داره می‌کنه بیشتر شبیه  الاف کردن فریب دادن هست  که خودش تنها نباشه خوش بگذرون۸ و احتمالا شرایط ازدواج پیش بیاد با تو ازدواج نمیکنه

فریب نخور

تکلیف روشن کن شل نباش یا بیاد جلو همین این هفته نهایت این ماه

کسی که دو ساله شرایط نامزدی جور نکرده پنج سالم بمونی بازم نمیکنه چون هدفش ازدواج با تو نیس بخصوص اگر رابطه ج نه سی هم باهاش داشته باشین یا داشتین.

خلاصه فریب نخور

احمق نباش عمرت سر یه فرد اشتباه به باد نده.

اگر جفت دستام خالیه با هم باشیم و ...

بگو دو سال بودیم هیچ پیشرفتی نکردی در جهت ازدواج برو هر وقت شرایطت جور بود بیا جلو اون موقع فکرام میکنم اولا اگر مجرد بودم دوخادفکرام میکنم  خانوادم گذاشتن جواب میدم بابت خواستگاریت.

فقط اینو بگم خرررررر نشو

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم

بنظرم تمومش کن اینکه میگی نمیذاره تموم کنم فقط یه جملس ک خودتو باهاش گول میزنی

بگو این رابطه از نظرت منتفیه اگ باز پیام داد جواب نده 

اگ بخادت ک میاد خاستگاری اگ قصدش فقط تلف کردن وقت تو باشه کنار میکشه

دقت کن فقط در صورتی واقعا میخادت ک ب محض کات طاقت نیاره بیاد خاستگازیت در غیر اینصورت خودتو با هیچ بهونه ای گول نزن و تموم کن

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

بنظرم تمومش کن اینکه میگی نمیذاره تموم کنم فقط یه جملس ک خودتو باهاش گول میزنیبگو این رابطه از نظرت ...

چتوری تمومش کنم اخه ینی بلاکش کنم چون تازگیا اصن بهم توجه نمیکنه وقتیم میگم انکار میکنه میگه دوست دارم اگ نمیخاستمت کنارت نمیموندم

سلاممشکلش اقتصادی اکثرا درگیرش هستنولی کاری که اون داره می‌کنه بیشتر شبیه الاف کردن فریب دادن هست ...

همه اینارو گفتیی درسته بهشم گفتم اما کو گوش شنوا فق میگه صبر کن بنظرت یه راس بلاکش کنم خودم دارم عذاب میکشم حس میکنم برا سو استفادشم 

درکل خیلی بهونه داره درسته گرونیه ولی میتونه یه حلقه دستت بکنه تا اوضاعش بهترشه

همین بهش گفتم میگه صبر کن و اینکه فک کنم چون من یکم فقیرم دختر پولداری نیسم نمیخادم چون داخل یع اتاق سه در چهار زندگی میکنیم خجالتش میشه ازم