2777
2789
عنوان

دوساله با رلم هستم هرکارمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 24 پست
همین بهش گفتم میگه صبر کن و اینکه فک کنم چون من یکم فقیرم دختر پولداری نیسم نمیخادم چون داخل یع اتاق ...

الان برای پسرا خیلی مهم شده پول اگه شما خونتون قصر بود توی سعادت اباد نهایت به این اقا یه جهازیه میرسه وتمام نمیفهمن اینو منم باچند نفر رفتم دیت ازم پرسیدن خونتون چند متره بعد میزدن توماشین حساب قیمتو درمی اوردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اینارو گفتیی درسته بهشم گفتم اما کو گوش شنوا فق میگه صبر کن بنظرت یه راس بلاکش کنم خودم دارم عذا ...

آخرین فرصت بهش بده

بگو اگر رابطه ما آخر و نتیجه داره باید تا آخر هفته تکلیف روشن کنی

نکنی من میرم

و اگر تکلیف روشن نکرد برو از همه جا بلاکش کن از هر شبکه اجتماعی که هستی باهاش بلاکش کن 

اصلا هم هر چی خواهش التماس کرد برنگرد دلتنگ میشی ولی اهمیت نده 

والا سو استفاده میشه ازت 

خودخواه باش تو این مورد تا آسیب ندیدی

رابطه ج ن. سی داشتین اگر مراقب باش عکس و...دادی بهش  پاک کن خلاصه آتو نده دستش

اگر اگر تهدید کرد  نترس بهت نده

خواهش التماس گریه قسم خورد فرصت نده والا ۲ سال دیگه الافش خواهی موند

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
آخرین فرصت بهش بدهبگو اگر رابطه ما آخر و نتیجه داره باید تا آخر هفته تکلیف روشن کنینکنی من میرمو اگر ...

عکس از خودم پیشش دارم همین فق میترسم اونم رو گوشیش نیستن رو مموریشن ت خونه 

عکس بی ل ب  اس؟

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم

الان هر جور عکسی داری 

کاری که گفتم بکن به نفعته

اگر عکس ناجور داری با عکس تهدیدات کرد که میفهمی دنبال شد هم و تش بود و الاف بودی شرایط ازدواجم پیدا می‌کرد با تو ازدواج نمی‌کرد.

پس اصلا نترس تهدید و...کرد گذارش بزن پلیس فتا 

حس میکنم مثل خیلی روابط که به بهانه ازدواج شروع میشه هر کاری میکنم آخرش سو استفاده میشه و عموم و ازدواجی در کار نیس 

الان هر جور عکسی داری کاری که گفتم بکن به نفعتهاگر عکس ناجور داری با عکس تهدیدات کرد که میفهمی دنبال ...

ن عکس ناجور نیس عکس خودمه سلفی گرفتم یا دوتایی گرفتیم همینا فعلا جوابش نمیدم یه مدت ببینم واکنشش چیه واقعا دارم اذیت میشم ب پلیسم بگم  ابرو ادم میره

ن عکس ناجور نیس عکس خودمه سلفی گرفتم یا دوتایی گرفتیم همینا فعلا جوابش نمیدم یه مدت ببینم واکنشش چیه ...

نه عکس غیر از حتی ابرو رفتن نداره

آخرین فرصت بده 

جواب ندی راه باز گذاشتی 

تکلیفت روشن کن اونم برای اینکه اگر عاشقت بودم بعد نگه بی معرفتی و....

اصلا حضوری به دیدنش نرو اصللللا گریه کرد قسم خورد التماس کرد اصلا نرو دیدنش تنهایی باهاش جایی نباش 

روک راس بشین تکلیفت روشن کن و خلاص

نه عکس غیر از حتی ابرو رفتن ندارهآخرین فرصت بده جواب ندی راه باز گذاشتی تکلیفت روشن کن اونم برای این ...

عکس نفهمیدم منظورته؟ مرسی اجی خداخیرت بده ک کمکم کردی بابت حرفات اصن جواب پیاماش فعلا نمیدم