2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسم اینه‌خونواده خانم بخرن اما در حد توانشون نه خیلی تجملاتی و عجیب غریب ! البته خونواده پسر هم یه چیزایی میخرن مثلا مادرشوعر من لحاف تشک تختشو داد و چند سری لباس و اسباب بازی 

من هزینه رو خودم دادم

همسرم هم البته‌ گرفت

از خونوادم نگرفتم چیزی

اونا کادو دادن خودشون (جدا از کادوی به دنیا اومدن بچه)

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مادرم برای خواهرم خرید ولی برای منو خودم خریدم.اگه خانوادت از لحاظ مالی اوکین با همدیگه بخرین چون وسیله گرونه .اگر اجازه ندی بعدا خودت پشیمون میشی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

من واسه اولین بچمه مامانم کفت بزرگارو خودتون بخیرین ریزه ها رو خودم شوهرم کفت اصلا لازم نکرده خودم همشو می‌خرم این چه طرز سیسمونی دادنه منم خیلی ناراحت شدم 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را....

من واسه اولین بچمه مامانم کفت بزرگارو خودتون بخیرین ریزه ها رو خودم شوهرم کفت اصلا لازم نکرده خودم ه ...

بگو باشه خودت بخر

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.