بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رسم اینهخونواده خانم بخرن اما در حد توانشون نه خیلی تجملاتی و عجیب غریب ! البته خونواده پسر هم یه چیزایی میخرن مثلا مادرشوعر من لحاف تشک تختشو داد و چند سری لباس و اسباب بازی
اونا کادو دادن خودشون (جدا از کادوی به دنیا اومدن بچه)
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
من واسه اولین بچمه مامانم کفت بزرگارو خودتون بخیرین ریزه ها رو خودم شوهرم کفت اصلا لازم نکرده خودم ه ...
بگو باشه خودت بخر
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
خدا رو شکر هیچ رسم مزخرفی نداریم هر کی حامله بشه وظییفشه سیسمونی تهیه کنه مثل مردم تمام دنیا تفکرات زن ستیزانه مسخره نداریم و قبلا هم نداشتیم تنها جایی که به اصالتم افتخار میکنه همینه