2777
2789
عنوان

آیا طلاق برا بچه ها خیلی وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 33 پست

جدایی به معنای تموم شدن حق زندگی نی خانم 

جدایی میتونه یه شروع باشه برا یه زندگی جدید دور از اون تنش های فکری و روحی زندگی قبل 

به نظر من با توجه به اینکه مرد تو زندگی حکم پشتوانه رو داره و باید حس امنیت به خانواده ش بده 

وجود چنین همسر و پدری اصلا چنین حسی رو نمیده 

[QUOTE=388278762]بستگی به زندگی تون و شوهرتون داره. اگه وجود شوهرتون برا بچه ها هیچ سودی ندارد حتی ضررم داره.چرا بد ب ...[/QUOT

بچه هام باباشونو میخان ولی اون حتی توجه نمیکنه نمیخاد بچه هارو ببینه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدایی به معنای تموم شدن حق زندگی نی خانم جدایی میتونه یه شروع باشه برا یه زندگی جدید دور از اون تنش ...

شوهر من قبلا خوب بود ولی الان فقط چشمش دنبال زن های دیگس اصلا خانوادشو نمیبینه

وقتی 14 ماهه که نیست یه جورایی طلاق صورت گرفته فقط رسمی نشده لازم نیست به بچه ها بگی کلمه ی طلاق رو همون بگو باباتون نیست رفته 14 ماه چی میگفتی همونو بگو 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

دوست عزیز شوهرت اگه میگه برو طلاق بگیر چون دلش جای دیگه گرم لطفا برو دادگاه درخواست مهریه بده نه طلاق وترک شوهر اگه ۶ماه بشه راحت تر میشد برات خونه وماشین اگه بنامش داره توقیف میشه حالا اون بدود دنبال شما بیا آزادش کن دیگه از این گوهها نخوره هیچی نمیدم بهت ببخشید حرصم گرفت

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

بدون پشتوانه مالی اره وحشتناک پدر مادر وخانواده بعد مدتی زمزمه هاشون درمیاد مهریه عندالمطالبه وحقت برای ادمای اینجوری زنه شون ترک میکنن برتی یک زن دیگه

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

همسرت نمیتونه به دلخواه خودش بگه هیچی بهت نمیدم این مسخره هس حرفش

اگه واقعا میخای جدا بشی پس پیاماش و مدارک این که ترک منزل کرده خرجی نمیده همه رو نگه دار 

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

به نظر من حضور چنین فردی به عنوان پدر تو زندگی 

فقط به بچه هات آسیب میزنه 

چون هیچ حمایتی از پدرشان نمیبینن 

وقتی کامل جدا شدید بچه ها هم این اتفاق رو قبول میکنن

به نظر من حضور مادر مهم تر از حضور پدره🚫

همسرت نمیتونه به دلخواه خودش بگه هیچی بهت نمیدم این مسخره هس حرفشاگه واقعا میخای جدا بشی پس پیاماش و ...

پیام‌تو دادگاه به درد میخوره؟پیاماش هس که گفته نمیذارم برگردی خونه. بیا هرچه زودتر جهازتو بردار هر روز اینا رو میگه

شوهر من قبلا خوب بود ولی الان فقط چشمش دنبال زن های دیگس اصلا خانوادشو نمیبینه

خیانت واقعا سخته خانم 

خیانت مث یه زخم میمونه که بعد از مدتی جاش خوب میشه ولی تا آخر عمر درد داره