2777
2789

اصلا هم اینجوری نیست😏

ما اردیبهشت ماه تو یه همایش کنکوری شرکت کردیم. تو اون همایش مجبور شدیم با یه ردیف فاصله، پشت سر پسرا بشینیم😐 واسه همین نه اضافه حرف زدیم نه هر و کر راه انداختیم.

حالا هر بار میریم بازار (حتی با مامانم) دو تا از پسرایی که ما رو تو همایش دیده بودن بهمون لبخند میزنن و خوشمزه بازی در میارن😐😐

من و دوستمم رو نمیدیم و اصلا انگار ندیدیم. اما یه بار دنبالمونم اومدن😐 یا یکیشون منو تو بازار می بینه لبخند میزنه و به یه دوست دیگه ش (تو همایش نبود) نشونم میده.😐

مطمئنم اگه با مامانم نباشم حتما میاد کرم میریزه!

در حالی که من هیچوقت به اینا رو ندادم و کاری نکردم که اجازه داده باشم پررو بشن!

پس اونایی که میگن حتما دختره یه کاری کرده که پسره کرم میریزه و دنبالشه چرت گفتن😏

این جمله مال قدیما بود والا الان پسرا خودشون دیوونه ان و پررروووو🚶‍♀️

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بی محلی کنی تمایل نشون‌ندی اونا خسته میشن بیخیال میشن

والا اصلا تمایل ندارم بس که چیپ هستن اینا😒😂

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

پسر داریم تا پسر

متوجه نمیشم یعنی چی گلم؟

پسرای کلاس ماهم‌ چیپ بودن ولی خدای اعتماد به نفسهرچی له تر پروتر

والا. حالا وقتی دارم با مامانم صحبت می کنم و لبخند می زنم یهو چشمم بهش میوفته فک می کنه به اون می خندم😐

کرم کجای داستان بود !! خیلی عجیب نبود !

ببینین هر وقت مزاحمت یا چشم و ابرویی از جانب پسر به دختر میشه میگن ببین دختره چیکار کرده که پسره دنبالش کرم از خود درخته!

در حالی که اصلا هم اینجوری نیست. پسرا مریضن بدون اشاره از دخترا هم میوفتن دنبالشون و کرم می ریزن://

ببینین هر وقت مزاحمت یا چشم و ابرویی از جانب پسر به دختر میشه میگن ببین دختره چیکار کرده که پسره دنب ...

این تو ذات بعضی پسراس،کرم رو هم اونایی دارن ک پشت دختره زر میزنن،!

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...