2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره وجود دارهصادقیم، اعتماد داریم به هم، پایه ایم، با خانوادش خوبم و خانوادشم خیلی منو دوست دارنباهم ...

چیکار کنم رابطه ای که میخوام شروع کنم اینطوری باشه ؟

مردها مثل بچه میمونن،میشه با زبون نرم خیلی جاها گولشون زد،اگر بخوای باهاشون لج کنی یا مثلا جلوشون کم نیاری خودت داغون میشی و زندگی تلخ میشه،روز به روز از هم دورتر،و شاید کار به کتک کاری هم برسه

احترام خیلی مهمه ولی خب اخلاق هم مهمه مثلا من همیشه کوتاه میام و میبخشم ولی همسرم خیلی پررو شده و خانوادش هم یکی از خواهراش پررو ه . کلا زندگی مشترک چاله چوله زیاد داره خوشبخت مطلق نداریم به نظر من

راز خوشبختی صداقت بین زن و شوهره...احترامه متقابله چه زن و شوهر به همدیگه چه به خانواده ی طرفین...قناعت توی زندگی...خرجایه الکی رو از زندگی حذف کردن 

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

اره وجود داره...خیلی احترام میزاریم بهم ..ارزَ قائلیم..رفیقیم کلی هیچی از هم پنهون نمیکنیم صادقیم...خونوادشم خوبن وهمو دوسداریم..با ایمانه..خوش اخلاق و صبوره همسرم بشدت.

خيلي به هم احترام ميذاريم خيلي با هم رفيقيم مثل دو تا دوستيم توي يه خونه. بعد زن و شوهريم

مثلاً چطوری رفیق هستین؟

زن و شوهرا چطورن

کسی که تازه می‌خواد شروع کنه رابطه رو باید چطور رفتار کنه؟