یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مردها مثل بچه میمونن،میشه با زبون نرم خیلی جاها گولشون زد،اگر بخوای باهاشون لج کنی یا مثلا جلوشون کم نیاری خودت داغون میشی و زندگی تلخ میشه،روز به روز از هم دورتر،و شاید کار به کتک کاری هم برسه
احترام خیلی مهمه ولی خب اخلاق هم مهمه مثلا من همیشه کوتاه میام و میبخشم ولی همسرم خیلی پررو شده و خانوادش هم یکی از خواهراش پررو ه . کلا زندگی مشترک چاله چوله زیاد داره خوشبخت مطلق نداریم به نظر من
راز خوشبختی صداقت بین زن و شوهره...احترامه متقابله چه زن و شوهر به همدیگه چه به خانواده ی طرفین...قناعت توی زندگی...خرجایه الکی رو از زندگی حذف کردن
توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏
اره وجود داره...خیلی احترام میزاریم بهم ..ارزَ قائلیم..رفیقیم کلی هیچی از هم پنهون نمیکنیم صادقیم...خونوادشم خوبن وهمو دوسداریم..با ایمانه..خوش اخلاق و صبوره همسرم بشدت.