2777
2789
عنوان

بچم دائم کتک میخوره بره مدرسه چه غلطی بکنم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 104 پست
تک فرزنده 3تاخانواده بهش توجه کردن سوسول شد😭😭😭

همین تک فرزند بودن و تک نوه بودن اینجوریش کرده و حمایت های شما.انگار تو جامعه نبوده .و ذاتا هم بچه شری نیست.یکم تو اجتماع باشه چنتا آدم ببینه خوب میشه یواش یواش

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
همین تک فرزند بودن و تک نوه بودن اینجوریش کرده و حمایت های شما.انگار تو جامعه نبوده .و ذاتا هم بچه ش ...

دقیقاهمسرم میگه کل روزتوخونه ست ببرچن جاکلاس تاجابیفته واقعاهم شرنیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیاد نگران نباش حالا کلی زمان داره واسه یادگیریش اگه دیدی زدنش اصلا نرو حمایت کن بگو اگه میتونستی م ...

من دو ساله بودم دهه شصت که بچه ها تو کوچه بازی میکردن پسر همسایه منو زده بود منم گریه کنون رفتم پیش بابام 

مامانم تعریف میکنه که بابات دعوات کرده بود از کسی کتک خوردی یا میزنی یا سراغ من نمیای همین آخرین بارم شد دفعه بعد هم پسر همسایه رو زدم 

موقع ازدواجم بابام به شوهرم کفت ببین من دخترامو جوری بار آوردم کسی حریفشون نمیشه الانم وسط جنگل باشم از پس خودم برمیام 

اتفاقا اهل  دعوا هم نیستم بی ادب هم نیستم اما از کسی زور نمیشنوم

دقیقاهمسرم میگه کل روزتوخونه ست ببرچن جاکلاس تاجابیفته واقعاهم شرنیست

اره کلاس خیلی خوبه.کلاسای رزمی کاراته اینا ببین اگه دوس داره ببر

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
بله درست میگین بخداخستم شدم گفتم بیام اینجاباهاتون حرف بزنم کمک کنین ممنون

خواهر زاده من همین مشکل رو داشت البته خانواده خیلی دوسش نمی‌کردم الان ۱۰سالشه دو ساله تابستون ها می‌فرست سر کار ،البه پارسال هم چند جلسه مشاوره رفت ولی به نظرم احساس  کرد خونه بودن رو بهش بدید کمی قوی میشه یعنی بابت کارهایی که براش میکنید ازش کار بخواهید 

اره کلاس خیلی خوبه.کلاسای رزمی کاراته اینا ببین اگه دوس داره ببر

امشب حرف زدم گفت ببرتایپک زدم یه پارک میبردم اونم امروزدعواشدبرای اولین باردعواکردم ازشدت ناراحتی خوابم نمیبره😢😢😢نمیدونم چی کارکنم واقعیتش

دقیقابین 3تاخانواده عزیزدردونه شده😢😢😢خودمون وپدرومادرامون میگن بچه ست هرچی میگه توجه کن

عزیزم هر چقدر عزیز دردونه باشه اندازه برادرزاده من نیست که 

بعد از بیست نه سال تو خانواده ما یک بچه اومد من ۱۶ ساله ازدواج کردم اعلام کردم بچه نمیارم خواهر و برادر مجردم که ۳۰-۳۲ ساله هستن هم ازدواج نمیکنند برادر بزرگم ازدواج کرد تو چهل سالگی یک دختر آورد که قراره وارث سه تا خانواده بشه و تنها نوه خانواده قراره بمونه یعنی بعد از حدود سی سال تو خانواده مون اومده جوری عزیز هست که همه میخوان ببینند چجوری رفتار میکنیم باهاش الان یکساله شده 

اصلا هر جا گریه میکنه حمایت میخواد بهش میکم خودت باید انجام بدی کسی کمکت نمیکنه فکر نکن هر جا ما پشتت هستیم از الان داریم تلاش میکنیم لوس و نق نقو بار نیاد 

خواهشابچههاتونودرست تربیت کنین 

چون بچه های منم اصلا دست بزن ندارن

همین چند وقت پیش با دوتا از آشناها بحثم شد سر بچه های وحشیشون 

دختر من فداش بشم،بسیار بسیار با ادبه ،اصلا اهل زدن کسی نیست 

ب لحاظ زبون ماشالله عالیه،ولی دست بزن نداره

یکیشون فکر کن سنگ پرتاب کرد خورد گوشه چشم دخترم

اون یکی ام راه ب راه تا هرچی خلاف میلش میشد،لگد میزد تو شکم دختر من

مادرای جفتشونو نشوندم سرجاشون با اون تربیت پسرهای وحشیشون 

من دو ساله بودم دهه شصت که بچه ها تو کوچه بازی میکردن پسر همسایه منو زده بود منم گریه کنون رفتم پیش ...

چه خب 

منم دقیقا حرف باباتو به پسرم میگم ،میگم نزن اما کتک خوردی از خودت دفاع کن 

پسر خالش ۶ونیم سالشه

پسر من ۴ونیم سال 

اونروز دیدم پسرخاله افتاده دنبالش بزنه اینم مظلومانه فرار میکنه دقیقا ترسو تو چشماش دیدم 

فرداش غذا میدادم یا دسشویی می‌بردم دائم میگفتم پسرم اگه کسی زد بزن 

میگفت مامان اون از من بزرگه 

گفتم حتی اگه ۳ تا زد تو یکی رو بزن 

خداروشکر به حرفم عمل میکنه کسی رو نمیزنه ولی دیدم در برابر کتکای پسر خالش سکوت نکرد خودشم دفاع کرد

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

خواهشابچههاتونودرست تربیت کنین چون بچه های منم اصلا دست بزن ندارنهمین چند وقت پیش با دوتا از آشناها ...

7ساله سربچه من باکسی دعوانکردم امروززدم به سیم اخرواقعاموندم چی کارکنم یه عده میگن بزارباشگاه اعتمادبه نفس بگیره یکی هم مثل شما

خواهشابچههاتونودرست تربیت کنین چون بچه های منم اصلا دست بزن ندارنهمین چند وقت پیش با دوتا از آشناها ...

ولی واقعا پسر بچه ها شیطونن.من پسرم ۳سالشه اصلا ندیده بودم کسیو بزنه اونروز با بچه فامیل بازی می‌کرد واسه اولین بار بود چون اصلا خیلی درونگراس و با بچه ها بازی هم نمیکنه تازگیا بازی میکنه که دیدم اونو زد و هلش داد

امشب حرف زدم گفت ببرتایپک زدم یه پارک میبردم اونم امروزدعواشدبرای اولین باردعواکردم ازشدت ناراحتی خو ...

واقعا خیلی بده آدم تا مدت ها نمیخواد بره اون پارک.اگه فامیلی چیزی دارین با اونا قرار بزارین یا همسایه اینا برین پارک.کلاس هم ببین خودش کدومو دوس داره ببر.با باباش هم بیرون بره

واقعا خیلی بده آدم تا مدت ها نمیخواد بره اون پارک.اگه فامیلی چیزی دارین با اونا قرار بزارین یا همسای ...

هیچکسوندارم توشهرغریبم فک کن همسایه هامم بودن یکیشون قشنگ طرف زنه دراومدگفت بهم بچت خیلی زرزرمیکنه خشکم زدکلادائم باهاش سلام علیک داشتم باشگاهم آدرسشوازمامان همکلاسیش گرفتم فرداباپسرم برم همسرم پارسال میبرداستخرایناراحت بودم ،خیلی حس بدیه واقعانمیتونستم بخوابم 

7ساله سربچه من باکسی دعوانکردم امروززدم به سیم اخرواقعاموندم چی کارکنم یه عده میگن بزارباشگاه اعتماد ...

منمتاحالا دعوانکرده بودم ولی پسر خواهرم هیکلش دوبرابر دختر منه ،،،هرلار تا هر چی خلاف میلش میشد پامیشد دختر منو میرد محکم میزد توی شکمش با لگد …دختر من هیچ جوره هیچوقت زورش نرسید بهش ،،،راستش خواهرمم اصلا جلوی پسرشو‌نمیگرفت …وایه همین بار اخر من محکم موندم جلوش ،و خواهرمو نشوندم سر جاش 

ازونطرف پسر خواهرشوهرم ک انقدر لوس و بیخوده ک اجازه هر کاری بخودش میده ،اخرین بار سنگ پرتاب کرد گوشه چشم دخترم خورد ،اگه میخورد توی چشمش کامل و کور میشد من چکار میکردم 

اونم نشوندم سرجاش