2777
2789
عنوان

بچم دائم کتک میخوره بره مدرسه چه غلطی بکنم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی بچت ببر تو اجتماع کار کن با بچه های فضول و پر رو بگرده

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خب شما اینجور پدر و مادرایی رو روشن کنید معمولا ادعاشون میشه ولی در عمل کارهای اشتباه دارن

من خودم کشتم ببرینش دکتر بیش فعالی داره البته خود بچه خیلی اذیت میکنه خیلی لجبازه خیلی یه چیزی اینقدر گریه مکنه ابروت رو میبره هیچ جوره اروم نمیشه مامانشو میزنه مامنش هم میزنتش 

ایول

کلا از بچگی مستقل بار آورد منو 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

همه میگن خیلی بهش توجه میکنین سوسولش کردین😭😭😭تادوسال پیش میرفتیم پارک فقط دادمیزدمامان بیادعواکن ...

ای بابا ما فرق حمایت و لوس بار آوردن رو نفهمیدیم😑

برا همینه که بچه‌هامون اینجورین

آقایون مردها نرها درخواست دوستی ندید گزارش میزنم❌

اسی بچت ببر تو اجتماع کار کن با بچه های فضول و پر رو بگرده

امروزکتابخونه ثبت نامش کردم فرداهم میخوام ببرم باشگاه همسرم میگه بره باشگاه عوض میشه میبینه دیگه خونه ست 

به قران به پیربه پیغمبراعصاب وروان نذاشته برام😭😭😭توخونه گرگه بیرون موش میشه

اگه تو سن حساسی مثل الان بچتو کتک بزنی هم براش تروما میشه هم توسریخور بار میاد هم اینکه از شما کم کم بدش میاد 

ببرید پیش مشاور اگه تو خونه رفتار بدی داره راهش کتک زدن نیست مگه عهد بوقه با تنبیه جسمی و بدنی تربیت کنن بچه رو

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

من خودم کشتم ببرینش دکتر بیش فعالی داره البته خود بچه خیلی اذیت میکنه خیلی لجبازه خیلی یه چیزی اینقد ...

اینم اینجوریه گیرمیده تاروانیت میکنه میبری شهری بازی تامیایی فرداهم حتمابایدببرین به زوربراچن روزبعدراضی میشه 

تک فرزنده 3تاخانواده بهش توجه کردن سوسول شد😭😭😭

قبل از اینکه بخوای بفرستید تو اجتماع اول باید رفتار خودتونو درست کنید ،وگرنه فایده ای ندارد چون پشتش به شما گرمه ،ایراد اصلی خودتون هستید 

قبل از اینکه بخوای بفرستید تو اجتماع اول باید رفتار خودتونو درست کنید ،وگرنه فایده ای ندارد چون پشتش ...

بله درست میگین بخداخستم شدم گفتم بیام اینجاباهاتون حرف بزنم کمک کنین ممنون