2777
2789
عنوان

بچم دائم کتک میخوره بره مدرسه چه غلطی بکنم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 104 پست
ولی واقعا پسر بچه ها شیطونن.من پسرم ۳سالشه اصلا ندیده بودم کسیو بزنه اونروز با بچه فامیل بازی می‌کرد ...

خیلی مراقبش باش چون هل دادن خطرناکه 

چون همه بچههاشون براشون عزیزن 

ی بار اجازه بدن کتک بخوره دوبار اجازه بدن سه بار ،قطعا بار چهارم جلوش میمونن.

هیچکسوندارم توشهرغریبم فک کن همسایه هامم بودن یکیشون قشنگ طرف زنه دراومدگفت بهم بچت خیلی زرزرمیکنه خ ...

عیبی  نداره چند روز بگذره یادتون میره.اره با باباش هم بره خوبه واسش.با همسایه هایی که خوبن و بچه همسن بچه شما دارن رفت و آمد کنین فقط.انشالا که همه چی خوب پیش میره نگران نباشید.از بچگی یاد گرفتن بهتره تا اینکه جامعه بهت یاد بده

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی مراقبش باش چون هل دادن خطرناکه چون همه بچههاشون براشون عزیزن ی بار اجازه بدن کتک بخوره دوبار اج ...

اره میدونم ولی منی که مادرشم تا حالا ندیده بودم هل بده.یه حرکتای عجیبی میزنن یا یه حرفایی میزنن آدم شاخ درمیاره از کجا گفت اینو 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
ممنون یکم آروم شدم❤️❤️❤️

فدات گلم هر بچه ای یه جوره .الان پسر بزرگ من خجالتی و آروم اون یکی شلوغ همه رو میزنه حتی داداشش رو منم میگم دفاع کن چه میشه کرد وقتی داداش خودش میزنتش.البته هنوز بچست میزنه نمی‌فهمه 

یاد همسایمون افتادم که پسرش رو کتک میزد و اجازه نمی‌داد گریه کنه واسه درس خوندن چقدر میزدش ولی تو کوچه بچه ها کوچیکتر دعواش می‌کردن نمیتونست دفاع کنه از خودش درسخون شد نمره هاش ۲۰ شدن ولی گوشه گیر و منزوی ولی همسایه دیگمون آنقدر پشت بچش بود اگر دعوا میکردن یا هرچیزی پشتش بود یجوری زرنگ بارش آورد و با ادب و خوب که هم درسش هم هر چیز دیگه ای زرنگن خیلی من خودم دوستش دارم که اینطوریه خداحفظشون کنه برا خانواده اش در کل خانواده خیلی مهمه ازش تعریف کن بهش بگو من پشتتم نزار کسی بزنت یا چیزی 

سعی کن بهش درست یاد بدی که از خودش دفاع کنه وقتی متوجه بشه که پشتش دوسش داری دیگه این اتفاق ها نمیفت ...

هزارباربغلش میکنم بوسش میکنم هزاربارگفتم دوست دارم میبینی یهومیگه واقعادوسم داری میگم واچراندارم همه کسمی نفسمی انگارباورنداره 😢😢😢کاردرستی انجام بده همیشه تشویقش میکنم توبهترینی توخیلی خوبی 

هزارباربغلش میکنم بوسش میکنم هزاربارگفتم دوست دارم میبینی یهومیگه واقعادوسم داری میگم واچراندارم همه ...

من خودمم یجورایی این شرایط رو گذروندم میدونم چه احساسی داره سعی کن تو خونه آرامش داشته باشین با همسرت هرچیزی همدیگرو دوست داشته باشین و بگین و به پسرت هم ابراز علاقه کنی واقعا نمیدونی چقدر تاثیر داره خیلی زیاد روی فکر و ذهنش تاثیر میذاره و همونطور که گفتم با خودش سعی کن وقت بگذرونی ازش بپرس ببین چرا دعواش میکنن بگو که کسی حق نداره دعوات کنه هر کسی چیزی بهت گفت توهم بگو من نترسی چون بعضیا از واکنش خانواده ها از دعوا میترست چیزی بگن بعد خانواده بیشتر کتک بزنن سرکوبش کنن 

من خودمم یجورایی این شرایط رو گذروندم میدونم چه احساسی داره سعی کن تو خونه آرامش داشته باشین با همسر ...

ازنگرانی وناراحتی بخدانخوابیدم الانم باگریه براتون مینویسم خونمون آرامش هست گاهی وقتالجبازی این بچه ست گندمیزنه خیلی باهاش کنارمیام دروغ چراتاحالاکلاسی ثبت نام نکردم عین چی پشیمونم ولی ازالان میخوام بیشترببرمش تواجتماع

ازنگرانی وناراحتی بخدانخوابیدم الانم باگریه براتون مینویسم خونمون آرامش هست گاهی وقتالجبازی این بچه ...

عزیزم نگران نباش بعضیا درونگران  شخصیتشون باهاش کار کنی و یکم ببریش توی اجتماع و باهاش صحبت کنی کم کم بهتر میشن ولی مراقبش هم باش زیادی از دور مراقبش باش درست میشه 

من خودم کشتم ببرینش دکتر بیش فعالی داره البته خود بچه خیلی اذیت میکنه خیلی لجبازه خیلی یه چیزی اینقد ...

بچست دیگه خیلی بچه ها بیش فعالی دارن. منم خودم داشتم .ولی بچه زدن رو از همین والدین یادمیگیره متأسفانه 

دکتر شاید نبرن ولی من میگم مشکل خودشون رو که کم صبریه باید حل کنن اینجوری بگید

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

یعنی چی؟

چقد دلم میسوزه به اینجور دخترایی. بچگی محبت ندیدن و بدخو شدن بزرگی جبران میکنن و مادر تازه اونموقع یادش میاد باید بهش محبت میکرده😔کم اعتماد به نفس و ازنظر بقیه پررو میشن

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

اینم اینجوریه گیرمیده تاروانیت میکنه میبری شهری بازی تامیایی فرداهم حتمابایدببرین به زوربراچن روزبعد ...

نه بابا دختر من مخالفت میکنه میزارم تا دلش میخواد گریه کنه اصلا نمیزارم حرف اون بشه

مودبه ولی بهش میگم اگه زدنت توام‌بزن بعد بیا پیش من

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕