2777
2789
عنوان

چیکار کنم راه حل بدین لطفا

122 بازدید | 13 پست

لاغر شدم یکدفعه ای بدون ورزش بدون باشگاه هیچی 

مشکلم لاغری نیست خیلی هم خوبه ولی بدنم شل شده پر ترک شده دستام پاهام 

بدنم شل شده افتاده خیلی بدم میاد 

چیکار کنم خوب شم؟ هروز هم دارم لاغر تر میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو باشگاه ابشون کن

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

اول پیگیری کن دلیل لاغریت چیه 

بزای شل شدن پوست هم بابد بری باشگاه هوازی و قدرتی کار کنی ، اگه شل شدگی پوست زیاد باشه ولی فایده نداره و جراحی میخواد 

ترک ها اگه صورتی هستن کرم میتونه کمک کنه اگه سفید هستن راهی نداره 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

ترک چاق و لاری متاسفانه درمان نداره حتی لیزر هم که تبلیغ میکنن میگن الکیهچرا هیچی نمیخوری؟رژیمی؟ورزش ...

اومدم مثلاً رژیم بگیرم کلا صبحانه ناهار شام همرو حذف کردم در روز ی وعده بیشتر نمیخوردم اینجوری شد

ولی یک هفتس چند روزه دارم شیرینی جات نوشابه اینا میخورم که وزنی که رفته یکمش برگرده ولی انگار نه انگار هیچی تازه دارم لاغر تر میشم

اومدم مثلاً رژیم بگیرم کلا صبحانه ناهار شام همرو حذف کردم در روز ی وعده بیشتر نمیخوردم اینجوری شدولی ...

چکاریه دختر خوب بدنتو نابود کردی که

زخم معده میگیری

الانم با نوشابه و غذاهای مضر شروع کردی بدتر

پروتیین بخور و ورزش کن