2777
2789
عنوان

بچم دائم کتک میخوره بره مدرسه چه غلطی بکنم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 104 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر به سر بقیه بچه ها نمیزاره ؟پسر برادر شوهر من میره رو سر همه بچه ها بعد زورش هم نمیرسه بهشون ازشون ...

نه اصلامیبینی توصف هلش دادن غرمیزنه بچه ی 3ساله دخترخالم هلش میدادکتکش میزداینم مونده بود

هفته ی پیش گیردادبرم توکوچه بازی کنم رفته بودبابزرگسالافوتبال بازی کنه نتونست بودگل بگیره یه دختره س ...

خوب کردی با دختره دعوا کردی بدم میاد از آدمایی ک بقیه رو تحقیر میکنن بنظرم خودت با یه بچه‌ای که رابطشون بهتره بزار وقت بگذزونه بازی کنه 

آقایون مردها نرها درخواست دوستی ندید گزارش میزنم❌

متولد 98 یا 97؟ببخشید خارج از بحث شماستب نظرم اصلا نگران مدرسش نباش یواش یواش مجبور میشه یاد بگیرهپی ...

97هستش پیش دبستانی رفته اونم غیردولتی ازعمدامسال دولتی ثبت نامش کردم بره اونجایکم جابیفته ازاونورم خیلی سوسوله

نه اصلامیبینی توصف هلش دادن غرمیزنه بچه ی 3ساله دخترخالم هلش میدادکتکش میزداینم مونده بود

عزیزم مثل داداش منه اون هشت سالشه همینجوری بی‌اعتماد بنفسه 

آقایون مردها نرها درخواست دوستی ندید گزارش میزنم❌

من گفتم کسی رو نزن به هیچ وجه 

اما اگه دیدی زدنت ۲ تا بزن 

دوست ندارم توسری خور بار بیاد 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

عزیزم مثل داداش منه اون هشت سالشه همینجوری بی‌اعتماد بنفسه

همه میگن خیلی بهش توجه میکنین سوسولش کردین😭😭😭تادوسال پیش میرفتیم پارک فقط دادمیزدمامان بیادعواکن فلانی منوزد

97هستش پیش دبستانی رفته اونم غیردولتی ازعمدامسال دولتی ثبت نامش کردم بره اونجایکم جابیفته ازاونورم خ ...

خوب کردی منم والا پیش دبستانی چهل گرفتن مفتم نمی ارزیدن اما مدرسه رو دولتی میفرستم

متولد 98 مرداد ماه هستش ولی دیدم کلا میشه شش سال و دوماهش توی مهر ماه پس تصمیم گرفتم سال بعد بفرستم که بشه هفت سال و دو ماهش 

چون من بچه هامو فوق با ادب و بی ازار تربیت کردم برا همین امسال اگه میرفت شک ندارم تا بیاد ب بعثی از بچه ها عادت کنه کتک خور میشد اما در شرایط عادی تو پیش دبستانیش مشکل نداشت