2777
2789
عنوان

بچم دائم کتک میخوره بره مدرسه چه غلطی بکنم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 104 پست

من مهد بود یک دختره بد کتکم زد  مادرشم داشت میدید کار نکرد رفتم به مامانم گفتم 

فرداش اومد مهد دختره رو گرفت جلو رو همه گفت بزنش مادرشم بود منم چنان زدم که خونی شد همه جاش و دیگه از؟کسی کتک نخوردم 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه من ميترسيد پس بزنه 

يا همش اميد حمايت من بود 

دوبار باباش گفت كتك زدنت حق نداري خبر بياري 

اما هر كي زدت ميتوني بزنيش يا باهاش بازي نكني 

الان اوكيه 

ولي ذاتش شر نيست 

تا بشه اصلا وارد همچين گروه بچه هايي نميشه 

ذاتن مظلومه و دلرحم 

هفته ی پیش گیردادبرم توکوچه بازی کنم رفته بودبابزرگسالافوتبال بازی کنه نتونست بودگل بگیره یه دختره س ...

خودت رو‌در حد یک بچه اوردی پایین ؟

همین چون شما پشتش درمیایی میاد خونه گریه و زاری میکنه 

زشت نیست زن گنده رفتی با دختر بچه دعوا کردی ؟سر اینکه پسرت گریه کرده 

راستش رو بگم فکر کنم لوسش کردی اون فقط مسخره اش کرده بین بچه ها هم عادیه این حرف‌ها پسرت باید با زبون جلوش دزمیومد نه اینکه بیاد خونه گریه کنه شما بری بچه زو دعوا کنی 

از فردا هم راه بیافت تو مدرسه هر روز با یکی دعوا کن سر بچه ات 

خیلی کم😭😭😭😑😑😑

چقد بی دلت میاد بچه رو بزنی؟ همین چیزا باعث میشه که بچه بترسه از خودش دفاع کنه 

خاک بر سر همچین پدر مادرهایی

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

میترسم توسری خورباربیاد😭😭😭

نمیاد نگران نباش حالا کلی زمان داره واسه یادگیریش 

اگه دیدی زدنش اصلا نرو حمایت کن 

بگو اگه میتونستی میزدی حالا که کتک خوردی گریه نکن 

شاید این حرفها تلخ باشه ولی کم کم یاد میگیره از خودش دفاع کنه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

من از مادرم کتک میخوزدم که چرا ازبچه های دیگه کتک خوردم 😂😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

تعجب میکنم چرا میزنن اصلا بچه ها این همه خشونت ندارن 

شاید شما چند مورد رو دیدین و تو ذهن تون پر رنگ شده و این فکر رو میکنید 

یا بچه تون رفتارهایی داره که به دعوا ختم میشه 

یا بچه های اطرافش پر از خشم و دعوا هستن 

یا چیزی که بچه بهتون میگه زدنم یعنی هم زدم و هم خوردم 

کاربر آقا ، ۱۸ سال 
همه میگن خیلی بهش توجه میکنین سوسولش کردین😭😭😭تادوسال پیش میرفتیم پارک فقط دادمیزدمامان بیادعواکن ...

خب تو باید میگفتی خودت دعواشون کن.اون تو ذهنش حک شده که اگه کسی اذیتش کرد تو میری دعوا میکنی درحالی که خودش باید بره.شاید خجالتی و آرومه.داداش یا ابجی نداره؟پسرای من الان از سر و کول هم بالا میرن فاصلشون کمه بزرگه خیلی آروم بود ولی از وقتی دومی اومده اینم مثل اون شده 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
چقد بی دلت میاد بچه رو بزنی؟ همین چیزا باعث میشه که بچه بترسه از خودش دفاع کنه خاک بر سر همچین پدر م ...

به قران به پیربه پیغمبراعصاب وروان نذاشته برام😭😭😭توخونه گرگه بیرون موش میشه

خیلی مامان باباش میزدنش خیلی زیاد الانم همینه میرفت بیرون کتک میخورد میومد

خب شما اینجور پدر و مادرایی رو روشن کنید معمولا ادعاشون میشه ولی در عمل کارهای اشتباه دارن 

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘