2777
2789
عنوان

بچم دائم کتک میخوره بره مدرسه چه غلطی بکنم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 104 پست

بهش تلقین نکنید تو ضعیفی کتک خوری 

براش یه کیسه بوکس بچگانه بخر بگو مشت بزن بهش 

این شما تو خانواده اون برخوردشون با این کوچولو چجوریه؟

آقایون مردها نرها درخواست دوستی ندید گزارش میزنم❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مهد کار میکردم یه بچه بود همینجوری(دختر).........الانم میبینمش تقریبا 15 سالشه انقدر پرروعه که قشنگ غم رو تو صورت مامانش میبینم .........اون روز مامانشو دیدم داشت میرفت براش دستمال مرطوب آرایشی بخره میره مدرسه آرایششو راحت پاک کنه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

سر به سر بقیه بچه ها نمیزاره ؟

پسر برادر شوهر من میره رو سر همه بچه ها بعد زورش هم نمیرسه بهشون ازشون کتک میخوره 

باز هم همین کار رو تکرار میکنه به قول اطرافیان میگن تو که زورت نمیرسه چرا کرم میریزی آخرم با چشم گریون میایی

پسر منم همین بود از کلاس چهارم به بعد دیگه دفاع کرداز خودش الان ۱۴ سالشه قشنگ مثل چی از خودش دفاع میکنه حس میکردم اعتماد به نفس نداره الان عالیه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بهش تلقین نکنید تو ضعیفی کتک خوری براش یه کیسه بوکس بچگانه بخر بگو مشت بزن بهش این شما تو خانواده او ...

هفته ی پیش گیردادبرم توکوچه بازی کنم رفته بودبابزرگسالافوتبال بازی کنه نتونست بودگل بگیره یه دختره سرش دادزده خنگی اسکلی دیدم اومدباحالت ناراحت وپژمرده میگم چی شده هیچی من دست وپاچلفتی ام نیم ساعت اشک ریخت آخرش رفتم بادختره دعوا😢😢😢