بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مهد کار میکردم یه بچه بود همینجوری(دختر).........الانم میبینمش تقریبا 15 سالشه انقدر پرروعه که قشنگ غم رو تو صورت مامانش میبینم .........اون روز مامانشو دیدم داشت میرفت براش دستمال مرطوب آرایشی بخره میره مدرسه آرایششو راحت پاک کنه
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
بهش تلقین نکنید تو ضعیفی کتک خوری براش یه کیسه بوکس بچگانه بخر بگو مشت بزن بهش این شما تو خانواده او ...
هفته ی پیش گیردادبرم توکوچه بازی کنم رفته بودبابزرگسالافوتبال بازی کنه نتونست بودگل بگیره یه دختره سرش دادزده خنگی اسکلی دیدم اومدباحالت ناراحت وپژمرده میگم چی شده هیچی من دست وپاچلفتی ام نیم ساعت اشک ریخت آخرش رفتم بادختره دعوا😢😢😢