2777
2789
عنوان

عفونت ناخن بیایدددد

148 بازدید | 33 پست

سلام شبتون بخیر باشه

دوستان کسی تجربه عفونت شصت پا رو داره😭😭یکسال میشه این شکلیه و هر کاری کردم خوب نشد،پیش دو تا دکتر پوست رفتم گفتن باید جراحی بشه،امروز رفتم طب سوزنی به امید اینکه بدون جراحی خوب شه که ایشونم قرص آنتی بیوتیک دادن و گفت چهارشنبه بیا اون قسمت ناخن برداشت بشه

توروخدا کسی تجربه دارهههه پیش چه دکتری برم،میترسم خودمو بدم دست این طب سوزنی

مشکل منم هست امروز عصر خورد به گوشه میز انقد گریه کروم سرم تا الان درد میکنه

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف دکتر و گوش کن و جراحی کن راحت شو

منم پارسال همین موقع اینجوری میگفتم میرم جراحی میکنم راحت میشم ولی گذشت و بدتر شد خیلی میترسم 

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

حرف دکتر و گوش کن و جراحی کن راحت شو

منم پارسال همین موقع اینجوری میگفتم میرم جراحی میکنم راحت میشم ولی گذشت و بدتر شد خیلی میترسم 

مشکل منم هست امروز عصر خورد به گوشه میز انقد گریه کروم سرم تا الان درد میکنه

عزیزدلم🥺🥺من خیلیییی وحشتناکه باد کرده..عفونت شدید داره..چرک و خونریزی میکنه

ولی فکر کنم شما تازه اولاشه،با سرم شستشو بده بزار ناخن بیاد بالا،راست بگیر ناخنتو اون گوشه تیزشو یکم بگیر خوب میشه

عزیزدلم🥺🥺من خیلیییی وحشتناکه باد کرده..عفونت شدید داره..چرک و خونریزی میکنهولی فکر کنم شما تازه او ...

وای یعنی قراره بدتر از اینم بشه خدایا وحشتناک دردش هنوز دکترم نرفتم

بله همینطوره اما مشکل دکترس که میترسم دکتره کارش خوب نباشه متاسفانه شهرستانم

کدوم شهری شما گلم 

آها وای حتما براش شما هم کار از کار گذشته دیگه😄همون اولاش باید فشارش بدی عفونت بیاد بیرون و یه پنبه بزاری زیرش خوب میشه اما برای من دیگه کاری نمیشه کرد انقدر درد داره نمیتونم دستم بزنم حتی