2777
2789
عنوان

با خانواده خواستگارم مشکل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 59 پست
شما نمی‌دونی مثلا یه چیزای خصوصی میگفت به من که ای کاش با دختر دایی امیر رفت و آمد کنی یاد بگیری

خوب رفت و امد کن تا یاد بگیری 

بی خیال بابا 

معلوم میشه شما هیچ مشکل واقعی نداری دنبال حرفای الکی رو میگیری

بی خیال باش

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
این چه طرز تفکریه اخه من مادر شوهر دیدم که از مادر بهتر بودههمه که مثل هم نیستند اختلاف عقیده وجود ...

عزیزم اختلاف عقیده تاثیر مستقیم تو زندگی ادم داره مثلا انتظار دارن باهاشون داخل ی خونه زندگی کنی یا خورد و خوراک باهم باشه یا پوششم چطور باشه و کلی چیزای دیگه ٫من برای طبیعی ترین خواسته هام کلی جنگیدم الان ۸ساله گذشته دیگه هیچکدوم از اون توقعات مسخره رو ندارن ازم ولی روحم خستست این بلایی که سر تموم جاریام امده 

به جز مادر خودم هیچ مادرشوهری رو ندیدم که خوب باشه اگرم باشه خییییییلی کمه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرت تو خرید چیکار میکرده؟والا من و مامانم ؛اصلا تو خرید بله برون و عقد با داداشم اینا نرفتیمگف ...

خودش اومد

مثلا به من لباس عربی برداشت پر کار و کاملا پوشیده 

گفتم گرم میشه اذیت میشم

گفت نه که نه اینو نخری ابروی ما میره

باید پر کار باشه 

خودش اومدمثلا به من لباس عربی برداشت پر کار و کاملا پوشیده گفتم گرم میشه اذیت میشمگفت نه که نه اینو ...

اگه قراره عقد کنی و...حتما به شوهرت بگو با هم برید خرید 

ولی برا احترام یه تعارف بزن به مادرشوهرت

البته مادرشوهر باید خودش شعور داشته باشه نره 

والا زنداداش و داداشم به من و مامانم تعارف کردن که باهاشون بریم اما نرفتیم

گفتیم خودتون برید شاید ما باشیم معذب بشین

اگه قراره عقد کنی و...حتما به شوهرت بگو با هم برید خرید ولی برا احترام یه تعارف بزن به مادرشوهرتالبت ...

مجبورم کردند بریم خرید تهران

عمه امیر هم فرستادند 

رو هر لباس دست گذاشتم وای ابروی حاجی میره

یه کت و شلوار مجبور کردند بخرم 

من اصلا دوست نداشتم کسی بیاد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ببین نمی‌دونم مثلا بله برون من تعداد مهمون های دعوتی بیشتر از عروسی ها بود بعد به گروه زدن منم عدد ک ...

وای چ ترسناکه .حس میکنم حق دارن خونوادت .پسره نظرش چیه 

ظهور خیلی نزدیکه🤌✌️📜⚔️🔊🫢😎

وای چ ترسناکه .حس میکنم حق دارن خونوادت .پسره نظرش چیه

شاید بگید نمی‌دونم از استرس و ایناست ولی من یه پام گرفته 

شبا با اینکه قرص میخورم خوابم نمیبره 

خیلی وقتا احساس سنگینی می‌کنم

من خودم رفتم دکتر برای پام دکتر میگفت هیچی نیست

چند بار رفتم همه دکترا میگن هیچی نیست از ۷ خرداد پام درد میکنه 

نمی‌دونم میترسم به خدا خودم 

میگم تلقین می‌کنم شاید 

شاید بگید نمی‌دونم از استرس و ایناست ولی من یه پام گرفته شبا با اینکه قرص میخورم خوابم نمیبره خیلی و ...

اعصابه دیگه به جایی ک بخواد میزنه. بعد پاتو ول می‌کنه میزنه جای دیگه.پس بخودت فشار نیار اونا ارزششو ندارن .الان این وسط نظر امیرخان چیه .مرد اینقدر بی مسولیت اخه

اعصابه دیگه به جایی ک بخواد میزنه. بعد پاتو ول می‌کنه میزنه جای دیگه.پس بخودت فشار نیار اونا ارزششو ...

میاد جلو خونمون وا میسته تا نصف شب میره

خودشو اونم کشت

بعد میگه یه سال واستا بازم میام خواستگاری و اینا بزار فراموش کنن

میاد جلو خونمون وا میسته تا نصف شب میرهخودشو اونم کشتبعد میگه یه سال واستا بازم میام خواستگاری و این ...

بنظرم باید تو روی خونوادش وایسته.ادبشون کنه حسابی.یکی از اشناهامون موقع ازدواجش مادرشوهر راضی نبود دوماده ی کولی بازیابی در آورد ک..حتی کتش رو هم پاره کرد موقع عقد .بعدش بدون کت عکس گرفتن.😑ولی تونست خونوادشو بنشونه سرجاش