2777
2789
عنوان

با خانواده خواستگارم مشکل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میگفتی زندگیه تورو دیدم که انقدر محتاط شدم نسبت به روابط خودم 😹😹خخخ

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

مادر شوهر منم دقیقااااا از روز اولی ک دیدمش و خرید از یکی فامیلاش هی تعریف میکرد فلانی چیکار کرد چی ...

ببین مگر اینکه با کسی ازدواج کنی که مادر نداشته باشه وگرنه من مادرشوهر خوب اصلا ندیدم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مشکلت اینه بلد نیستی چجور این مشکلاتو مدیریت کنی

به پسره گفتی ک‌ب مادرش بگه؟

تو عصر حجر مگه زندگی میکنی؟

خودت باید ن از باب جدیت و دعوا با کلام خیلی نرم صحبت میکردی 

تو یه قدم اشتباه برداشتی اونام جبران کردنو دعوارو به خانوادت کشوندنو جوری شده که دهن ب دهن چرخیده 

اگه میخوای زندگی کنی با طرف این راه حل این صحبتا نیس

به حرف خانوادت گوش بده تورو خدا عاقل باش 

فردا همین مادرشوهر یه بلایی سرت میاره دور از جونت با یه بچه مجبورنت  می‌کنه جدا شی

وقتی حرمت ها شکسته بشه درست بشو نیست

چیزی که زیاده شوهر

به حرف پدرت گوش بده 

ببین مگر اینکه با کسی ازدواج کنی که مادر نداشته باشه وگرنه من مادرشوهر خوب اصلا ندیدم

عزیزم من دیدم انگشت شمار ،این زن بچشم بزرگ نکرده دو۲ سالگی شوهرمو ول کرده رفته بعد ۲۵ سال اومده ی عذابی بهم داد تا شوهرم قطع رابطه کرد ، خداررروشکر راحتم

چرا خونوادت نمیزارن ؟ دعوا بوده آشتی کردید دیگه

ببین نمی‌دونم مثلا بله برون من تعداد مهمون های دعوتی بیشتر از عروسی ها بود 

بعد به گروه زدن منم عدد کردند 

فرداش نوه عمه امیر زنگ زد

امیر سهم تو نبود 

نمی‌دونم بغض کرده بود 

بعد رفته بود محل کارش مژه کاره و پیش خواهر دوستم کار میکنه 

دنبال دعا نویس بوده میگفت اون دختره خوشبخت شد و اینا 

از قول من به عروس خاله ات بگو، اسکول جان اولا چیکار کردم که اسمم دو تا شده عقد و عروسی بوده که اسم کسی بره شناسنامه ام بعدش هم الان زن هایی که دو تا بچه دارن و طلاق گرفتن با پسر مجرد ازدواج می کنن بگو تو نگران دو اسمه شدن من نباش

ببین نمی‌دونم مثلا بله برون من تعداد مهمون های دعوتی بیشتر از عروسی ها بود بعد به گروه زدن منم عدد ک ...

وای 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

مادر شوهر منم دقیقااااا از روز اولی ک دیدمش و خرید از یکی فامیلاش هی تعریف میکرد فلانی چیکار کرد چی ...

نمی‌دونم پسره رو واقعا دوست دارم

مشاوره میرم نمیتونم فراموشش کنم