2777
2789
عنوان

با خانواده خواستگارم مشکل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 59 پست
عزیزم من دیدم انگشت شمار ،این زن بچشم بزرگ نکرده دو۲ سالگی شوهرمو ول کرده رفته بعد ۲۵ سال اومده ی عذ ...

شوهرت چرا به همچین کسی میگه مادر ؟یهو یادش امده بچه داره ؟مادرشوهر من خیلی با زبونش عروساشو ازار داده هممونو مریض کرده خودشم مظلوم ترین ادم دنیا میدونه که بهش ظلم شده 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نمی‌دونم مثلا بله برون من تعداد مهمون های دعوتی بیشتر از عروسی ها بود بعد به گروه زدن منم عدد ک ...

انقدر که چشم دنبال این امیر آقای شما هست دنبال یوزارسیف نبوده😂ببخشیدا ولی چرا همه بهش طمع دارن؟دخار دایی و نوه عمه و... ،حالا ان شاء الله که مشکلت هر طور که به صلاحته حل بشه ولی کسی که خیلیا میخوانش و دنبال بهم زدن رابطه هستن رو کیس ازدواج در نظر نگیر 

مادر شوهر منم دقیقااااا از روز اولی ک دیدمش و خرید از یکی فامیلاش هی تعریف میکرد فلانی چیکار کرد چی ...

آره بعضی زندگیا تشکیل نشه بهتره چه جنگ اعصابیه برا خودت درست کنی با ادم ناحسابی‌

مشکلت اینه بلد نیستی چجور این مشکلاتو مدیریت کنیبه پسره گفتی ک‌ب مادرش بگه؟تو عصر حجر مگه زندگی میکن ...

چیکار میکردم

رفتیم ست بله برون بخریم

تماس تصویری گرفته به دختر داییش 

میگه عزیزم کدوم رو میپسندی بخریم

من هیچ وقت نمی خواستم بگم 

اصلا عصبی شدم 

واقعا نمی‌دونم چرا اینجوریم خیلیییی حساسم بدم میاد بهم زور بگن

زور نگفتن که 

از یک نفر تعریف کردند 

شما میتونستی خودت رو باهاشون هم عقیده نشون بدی دردسرش کمتر.بود که

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
از قول من به عروس خاله ات بگو، اسکول جان اولا چیکار کردم که اسمم دو تا شده عقد و عروسی بوده که اسم ک ...

میشینه تو جمع ها در گوش به خدا راست میگم در گوش هم سن و سال هامون از من حرف میزنه

مثلا تو گوش زنداییم گفت بدبخت شد دیگه 

زنداییم هم قهر کرد باهاش گفت درست نیست

ولی می بینم میره دم گوششون حرف میزنه و میخنده

حالم بد میشه 

چیکار میکردمرفتیم ست بله برون بخریمتماس تصویری گرفته به دختر داییش میگه عزیزم کدوم رو میپسندی بخریمم ...

مادرشوهرت تو خرید چیکار میکرده؟

والا من و مامانم ؛اصلا تو خرید بله برون و عقد با داداشم اینا نرفتیم

گفتیم خودتون برید انتخاب کنید

چیکار میکردمرفتیم ست بله برون بخریمتماس تصویری گرفته به دختر داییش میگه عزیزم کدوم رو میپسندی بخریمم ...

سیاست داشته باش دختر 

حق با توعه اما بلد باش چجور باید اعتراض کنی

هر کدومو طرف پسندید دست بزار رو جنس مخالفش اعتراضم کرد

یجای خلوت بهش بگو درک میکنم سلیقه ایشونو می‌پسندید اما این حسو حال برای من یبار قابل تجربه شدنه 

از طرفی سلیقه ها متفاوته امید وارم این تفاوتو بی احترامی تلقی نکنید

مطمئن باش اون به پسرش نمیگه دست نزاشت رو جنسی می فلانی نپسندید 

تهش شوهرت میگه جشن خودش بوده خودش خواسته انتخاب کنه 

احتمالا مادر امیر دوست داشته دختر داییشو بگیره.اخرش کرمیشو ریخته عمدا آتیش به پا کرده تا بهم بخوره ن ...

از اولین روز که دیدمش اینجوری بود بهم همیشه میگفت تو قدت کوتاهه دختر دایی امیر ماشالله انقدر بلنده و خوش اندامه

ببین مگر اینکه با کسی ازدواج کنی که مادر نداشته باشه وگرنه من مادرشوهر خوب اصلا ندیدم

این چه طرز تفکریه اخه 

من مادر شوهر دیدم که از مادر بهتر بوده

همه که مثل هم نیستند 

اختلاف عقیده وجود داره ولی دلیل بد بودن نمیشه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
زور نگفتن که از یک نفر تعریف کردند شما میتونستی خودت رو باهاشون هم عقیده نشون بدی دردسرش کمتر.بود ک ...

شما نمی‌دونی مثلا یه چیزای خصوصی میگفت به من که ای کاش با دختر دایی امیر رفت و آمد کنی یاد بگیری

میشینه تو جمع ها در گوش به خدا راست میگم در گوش هم سن و سال هامون از من حرف میزنهمثلا تو گوش زنداییم ...

یکبار بهش برینی میشینه سر جاش، بگو خانم جلسه ای بزار اینکه بشینی در مورد من غیبت کنی بهتره به شغل اصلیت برسی و روضه بخونی برای ملت

انقدر که چشم دنبال این امیر آقای شما هست دنبال یوزارسیف نبوده😂ببخشیدا ولی چرا همه بهش طمع دارن؟دخار ...

باور کنید اخلاق خیلی خوبی داره اهل خانواده است

تو هم سن و سال های من به چیزایی هست که باورتون نمیشه

این آقا بود واقعا همه دنبال همچین پسرین 

اگه بگم اصلا میگید این آدم چطور همه چی تمومه

از قیافه و اینا نمیگم اخلاقش و رفتارش عالی بود