2777
2789
عنوان

نابغه ایرانی 🥇♥️

155 بازدید | 12 پست

امروز 23 تیر ماه سالروز درگذشت مریم میرزاخانی نابغه ریاضات 

پروفسور مریم میرزاخانی دانشمند ریاضیدان برجسته ایرانی و از ریاضیدانان برجسته  جهان ، دانش آموخته دانشگاه هاروارد و استاد دانشگاه استنفورد بود .

او نخستین دختر ایرانی است که در المپیاد های ریاضیات جهان برنده مدال طلا شد و دو سال متوالی به این مقام دست پیدا کرد .

نشریه معتبر پاپیولار ساینس در آمریکا ، مریم میرزاخانی را به عنوان یکی از 10 ذهن جوان برگزیده سال 2005 معرفی کرد . او از سوی مجله نیچر ( Nature ) از ارزشمند ترین مجله های علمی جهان نیز به عنوان یکی از 10 فرد مهم سال 2014 انتخاب شد .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دمش گرم حالا من با هزارتا کلاس و کتاب کمک درسی نمیتونم همون هفت بیارم ریاضی رو که تک ماده بزنم !!

بخاطر تجدید ریاضی سه پایه ام پشت کنکوری شدم چند وقته

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

درخشش پروفسور میرزاخانی در آسمان علمی جهان تا جایی است که در سال 1398 خورشیدی نهاد زنان سازمان مللنام او را در میان هفت دانشمند زن تاثیر گذار دنیا معرفی کرد . کسانی که از آنها به عنوان زنانی یاد میشود که دنیا را تغییر دادند .

22 اردیبهشت مصادف با 12 می روز تولد این دانشمند فرهیخته و ماندگار ایرانی را نیز در تقویم جهانی با عنوان ( روز جهانی زنان در ریاضیات ) به ثبت رساندند .

دمش گرم حالا من با هزارتا کلاس و کتاب کمک درسی نمیتونم همون هفت بیارم ریاضی رو که تک ماده بزنم !!بخا ...

چیزی که برای من راجع به ایشون خیلی جالبه اینه که تو مستندی که بعد از فوت شون تهیه شده وقتی با صمیمی ترین دوستشون که از راهنمایی با هم بودن مصاحبه کردن گفت مریم نمره ریاضی کلاس هفتمش ( اول راهنمایی ) شده بود 16 . گفت اون روز خیلی ناراحت و ناامید شده بود و میگفت من هیچی ریاضی متوجه نمیشم و فایده نداره و .. 

ولی فرداش وقتی اومد مدرسه گفت هرطور شده موفق میشم و ...

پیشنهاد میکنم مستند ایشون رو ببینید حتما خیلی جالبه :)

بله متاسفانه 💔 ولی ثابت کردن اهمیت زندگی به کیفیتش هست نه به کمیتش❤️💫

دلیل مرگشون چی بوده؟؟حیف همچبن نابغه هایی

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.