2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی خیلی سختهبرات دعا میکنم به خیر و خوشی برگرده پیشتمن که جون کنده بودم براشون دیگه نمیپوشمشون🥲🥲

منم قبلا طلاهامو درمیاوردم همینجوری میزاشتم یه گوشه وایمیساد دیگه فراموش میکردم ولی الان سریع میزارمشون سر جاشون از بعد حلقم

من انگشتر که نه،ولی گوشواره هام شد،نزدیک ۷ سالی میشه پیدا ام نشدولی دختر داییم پلاکش که اندازه یه سک ...

عجیب حس خوبی داشته اوت موقع

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

راستش حسابگر به زبان کوردی بهش میگن‌نمیدونم به فارسی چیه

گفت یه خانومی که باباش دو تا زن گرفته میارتش

اون پیداش کرده بود 

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

یا خداااهمه جارو گشتم قلبم درد میکنه دیگه تا آخر عمرم طلا نمیپوشم اه همش باید حواست باشه تو بحبحه جن ...

عزیزم من چند بار ک وسیله گم کردم اسمش رو رو برگه نوشتم گذاشتم رو آیه  108 سوره توبه چند روز بعد پیدا شد ان شاءلله واسه شما پیدا میشه 

بیاید با تمام وجودمون برای همدیگه دعاذکنیم بلکه پیدا بشن 

مخصوصاً تو این اوضاع اقتصادی 

من با تمام وجودم دعا میکنم هر کی هر گمشده ای داره چه مادی چه معنوی به خیر و خوشی و سلامتی و دلخوش بهش برگرده و حال دلش عاااالی بشه 

خدا فرج امام زمانم برسونه به حق این روز های عزاداری 🥲🥲

حلقه ازدواجم گم کردم ۵ گرم بود چقدم خوشگل بود هیچ‌وقتم پیدا نکردم فکر میکنم ازم دزدیدن

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

منم تاسوعا انگشترم گم شد دیگه نزدیک بود سکته کنم یه هفته بعد در کشو میوه یخچالم بود بعدش از خوشحالی نزدیک بود سکته کنم خیلی حال خوبی داشتم وقتی پیدا شد هزار بارم خداروشکر کردم 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
یک کیلوووووووووو

ترو خدا نگو😂 روی لباس محلی میپوشیم😂 من اصلا طلا دوست ندارم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^