2777
2789
عجیب حس خوبی داشته اوت موقع

خیلی خوشحال بود

من نمیخام تهمت بزنم ولی من سال اول با مادرشوهرم زندگی میکردم،دقیق یادمه یه ماه بعد عروسیم عروسی عموم بود بعدش در اوردم دادم مادرشوهرم بزاره گاوصندوق تو اتاقشون،بعدم گفت گم شده جالبه به هفته بعدش رفت انگشتر خرید اندازه یه گردو بود😏

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوشحال بودمن نمیخام تهمت بزنم ولی من سال اول با مادرشوهرم زندگی میکردم،دقیق یادمه یه ماه بعد عر ...

واقعا 

چقد زشت حتما کار خودش بوده ....

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

۱ کیلو؟

بله 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

جوراب گره بزن بنداز یه کنج بگو بستم بستم بخت دختر شاه پریون انگشترم پیدا بشه هر وقت پیداش کردی گره جوراب رو باز کن

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

من یه سنجاق قدیمی چشم نظر داشتم مامان بزرگم داده بود به مامانم گفته بود این برای راحیل بزرگ شد ازدواج کرد بده به خودش بعد من کوچیک تر که بودم خوشم میومد میزدم تن لباسم یه روز آنقدر مامانم اصرار کرد نکن گم میشه نزن به لباست گوش نکردم همون شبش که زدم گم شد 3 سال بعد از اون قضیه ک پیش اومد یه هفته بهد از عقد که کردم مهمونی رفته بودیم حرف طلا که شد بابا بزرگم گفت یچیزی من خیلی وقته پیدا کردم اینجوریه و این شکلی نمیدونم برای کیه طلا هست بدل چیه نمیدونم گفتم باباجون بده من مال منه طلا مامان جون عزیز داده به من گفت عه گفتم آره 

و کا دو مامان بزرگمم ازش گرفتم 🥺

خو منم دو کیلو بود حلقه م

عزیز گردنبد کویتی دیدی ۳ طبق دو طرف حالت زنجیر بهش وصل بود دروغی ندارم بگم 

درسته

عموتون چطوری گردنبند یه کیلویی خریده براتون حتما وضع مالیش خیلس خوب بوده

مجرده 

بله 

عموی اخرمه و بشدت دوستم داره 

واقعا چقد زشت حتما کار خودش بوده ....

خیلی ام خودشو پاک و منزه نشون میده،درحالی که یه بار یه کیسه بادمجون خرید برای ترشی بعد با پوست کن نایسردایسر پوست میگرفتیم دقیق یادمه همون شب فهمید اتفاقی پوست کن با اشغالای بادمجون رفته😃

شبش رقتم حموم برگشتم حس کردم یه پیزی تو اتاقم بهم ریخته نگو رفته پوست کن منو برداشته،،بهش گفتم عه پوست کنتو پیدا کردی گفت اره تو کابینت بود گفتم جالبه اخه پوست کن من گم شده از تو کارتون اکبندش😅

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها برای تک تکتون دعا میکنم خیر ببینید 

همین که جواب دادید

و دعاذکردید پیدا بشه ازتون ممنونم

ما ایرانیا بهترین مردمیم خوش قلبید چقدر

براتون دعا میکنم به خوشی گمشده هاتون پیدا بشه 

خیلی ام خودشو پاک و منزه نشون میده،درحالی که یه بار یه کیسه بادمجون خرید برای ترشی بعد با پوست کن نا ...

خدایی چطور تحمل کردی ..‌. 

من بودم فورا قاطی میکردم ....