2777
2789
یا خدا چی کشیدی خواااهر

هنوز غصه میخورم . دوازده سال پیش یک میلیون پولش شد چند بار پول لازم بودیم نزاشتم شوهرم بفروشه آخرم گم شد

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشواره ی سنگین دخترم رفت تو لوله ی حموم و تامام دیدم که جانم میرود😅

عمه منم گوشوارش رفت دقیقا رو لوله حموم وایساد اینقد شوکه شد بجای اینکه بردارش یه کاسه اب ریخت پشتش رفت تو لوله😬😬

من حلقه خودمو گم کردم پیدا نشد🤕

خیلی آدم دلش میسوزه برا حلقه 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

یا خداااهمه جارو گشتم قلبم درد میکنه دیگه تا آخر عمرم طلا نمیپوشم اه همش باید حواست باشه تو بحبحه جن ...

من آیت الکرسی خوندم میگن 7بار جواب میده پیداش کردم

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

گردنبد داشتم عموم بهم هدیه داده بود ۱ کیلو بود طلا از عروسی برگشتم گذاشتم دقیقا رو تختم صبح نبود که نبود ...

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من انگشتر که نه،ولی گوشواره هام شد،نزدیک ۷ سالی میشه پیدا ام نشد

ولی دختر داییم پلاکش که اندازه یه سکه ۵۰ تومنی بود گم شد بعد یک سال لای درز مانتوش پیدا کرد😃

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بله همینجا ی کاربر با این روش که بهش گفتم پیدا کرد الحمدلله و اومد خبر داد 

سوره توحید رو تا لم یلد ولم یولد بخون و بگو موکلین شریف این سوره مدد کنید انگشترم پیدا بشه تا ادامه سوره رو بخونم انشاء الله پیدا شد حتمااااا بخون و سه تا صلوات بفرست