هنوز غصه میخورم . دوازده سال پیش یک میلیون پولش شد چند بار پول لازم بودیم نزاشتم شوهرم بفروشه آخرم گم شد
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
گردنبد داشتم عموم بهم هدیه داده بود ۱ کیلو بود طلا از عروسی برگشتم گذاشتم دقیقا رو تختم صبح نبود که نبود ...
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
من انگشتر که نه،ولی گوشواره هام شد،نزدیک ۷ سالی میشه پیدا ام نشد
ولی دختر داییم پلاکش که اندازه یه سکه ۵۰ تومنی بود گم شد بعد یک سال لای درز مانتوش پیدا کرد😃
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
بله همینجا ی کاربر با این روش که بهش گفتم پیدا کرد الحمدلله و اومد خبر داد
سوره توحید رو تا لم یلد ولم یولد بخون و بگو موکلین شریف این سوره مدد کنید انگشترم پیدا بشه تا ادامه سوره رو بخونم انشاء الله پیدا شد حتمااااا بخون و سه تا صلوات بفرست