2777
2789
عنوان

با همسرتون کجا و چ جوری آشنا شدین

1640 بازدید | 118 پست

من ۲۸/۲۹ سالمه و دانشجوی ارشدم 

ی‌کم نگرانم تازگیا که نکنه سنم بره بالا و ازدواج نکنم و یا کسی جلو نیاد دیگه من تا حالا رابطه ای نداشتم و با کسی‌نبودم ولی الان دیگه تو این سن دلم میخواد ی رابطه ی درست رو تجربه کنم؟ چیکار باید کنم؟ از‌کجا با ی نفر‌میشه آشنا شد؟  چهره ی معمولی دارم و قدم هم بلنده تقریبا الان میخوام آشنا شم ولی نمیدونم کجا و چ جوری و باید چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باخانواده همسرم فامیلیم و تقریبا همه خواهربرادراشو دیده بودم ومیشناختم ولی خودشو ندیده بودم واصلا نمیدونستم وجود داره اتفاقی تو یه عروسی منو با پدرمادرم دید و شد آنچه شد

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما از ۵ سالگی همسایه بودیم 

از ۱۴سالگی دوست شدیم

خانوادم فهمیدن گوشیمو گرفتن کات کردیم تا ۱۸ سالگیم تولدم کادو گوشی بهم دادن اولین کار بهش پیام دادم و عشق واقعی ما اینجا آغاز شد شهریور ۱۴۰۳ عقد کردیم هنوز عروسی نگرفتیم ولی جهزیه مو توی خونش چیدم و با دوتا گربه هامون زندگی میکنیم

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

اوضاع ازدواج داغونه کلا 

پسرخاله ی خودم با کلی شرایط خوب و دختر های پیشنهادی خوبش

رفته با دختری نامزد کرده که تو روستا زندگی میکنن و دختره تو خوابگاه شهرمونه ،پدرش هم  کشاورزه 

ملت دیوونه شدن

خودتو بد سابقه نكن الكي ازدواج بايد از راه درستش انجام بشه ميري ضربه روحي ميخوري حالت بدتر ميشه

اره درست میگی‌ منم همینو میگم ی رابطه ی درست که منجر ب ازدواج بشه ولی الان چند وقتیه برام پیش‌نیومده نمیدونم احساس میکنم شاید دارم اشتباه میکنم چ رفتاری‌یا هر‌چیزی‌در صورتی که رفتارم مناسبه و همیشه تو جمعی باشم ازم تعریف میکنن 

تو دانشگاه کسی نبوده؟

من دانشگاه خیلی خوبی درس میخونم که همه سرشون تو درس و کتابه و ی مسئله ای که هست ی‌‌سریاشون ۲ یا ۴ سال از من کوچیک ترن و من اصلا بلد نیستم و نمیدونم چ جوری باید تو دانشگاه آشنا شد. فکر‌کنم مثلا باید بیشتر کتابخونه دانشگاه برم