2777
2789
عنوان

بنظرتون قضیه مادرشوهرمو به مادرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 64 پست

وای وای چقدر اول کاری رو دادین چقدر مادرت بی سیاسته این دیگه یک عمر رو فرق سرتون سوار میشه فقط یادتون باشه خود کرده را تدبیر نیست 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خانواده مادرشوهرم اینا یکم دنبال بهانه هستن

مامانم گفت اینکارو کنیم

مادرشوهرمم خوشحال بود و همه جا تعریف کرد که عروسم منو برد خرید جهاز و فلان جهازشون خوب بود

و و واقعانم خوب بود جهازم،

معمولی بود

چیزای غیر ضروری مثل اتو پرس سرخ کن بدون روغن و ساندویچ گریل کن و چای ساز و قهوه ساز نخریدم چون نیاز ندیدیم و استفاده نکردم

الانم یک ساله سر خونمم و چیزی کم نیوردم و کمبود چیزی احساس نکردم

تا اینکه

منو همسرم باهم رفتیم جهازمو خریدیم ( همه چیز هم با من بود حتی صوتی تصویری ) هم خیلی خوش گذشت هم الان هر دوتامون راضی هستیم، چون طبق بودجه و سلیقه و نیاز خودمون تهیه کردیم نه برای خاطر دیگران🌺

😐

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

چند وقت پیش شوهرم ناراحت بود

گفتم چیشده

گفت که مادرم بهم گفته جهاز که خانومت آورده خوب نبوده و کم بوده و من بزرگی کردم چیزی نگفتم 

این درصورتیه که مادرشوهرم جلوی ما و بقیه تعریف میکنه

اما پیش شوهرم بد گفته

من خیلی ناراحتم موندم چیکار کنم

فقط موندم چرا مادرشوهرش قبول کرد باهات بیاد پر رو

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

چند وقت پیش شوهرم ناراحت بودگفتم چیشدهگفت که مادرم بهم گفته جهاز که خانومت آورده خوب نبوده و کم بوده ...

بخدا شوهرت باید جوابش رو میداد نه اینکه قیافه بگیره دیوانه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بخدا شوهرت باید جوابش رو میداد نه اینکه قیافه بگیره دیوانه

نه شوهرم از من ناراحت نبود

خیلی درکش بالاس 

از مادرش ناراحت بود

البته که با اینحال من جواب شوهرمو دادم

گفتم سرویس چوب با شما بود مبل نتونستی بخری پول کم آوردی مگه من و مادرم چیزی گفتیم به شما ؟

شرمنده شد