2777
2789

چقدر غمگین بود

ی پسر دیگه هم به دنیا آورد 

الان دوتا پسر داره

خیلی شیر زن بوده که تونسته بخاطر بچه هاش پای شوهرش بمونه

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

کددم تاپیک

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشناسین کیو میگم؟

همون گندم و مازیار رو میگم

خودم حالم بد بود اونو خوندم بدتر شدم

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

برگرفته از رمان های آبکی تینیجری

نه بابا واقعیت  داشت

خیلی ها بهش توهین کردن تو تاپیکا 

ولی واقعی بود

اسم تاپیکش چیه؟

گندم ۱ نی نی سایت

گندم ۲ نی نی سایت 

گندم ۳ نی نی سایت 

نه بابا واقعیت داشتخیلی ها بهش توهین کردن تو تاپیکا ولی واقعی بود

شوهرش تو تره بار کار میکرد؟

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
نه کیه؟

ی دختر شمالی بود

شوهرش تو زنان دوستی به گندم ۱۷ ساله تجاوز و مجبورش به ازدواج میکنه

شوهرش سادیسم  داشته و اذیتش میکرده چندباری تو حموم انباری زندانیش کرده بود نمیذاشت درس بخونه 

ی بچه به اسم دایان به دنیا آورد

فک کنم الان گندم حدود ۳۴ سال داشته باشه

شوهرش تو تره بار کار میکرد؟

اره اره همون

که شوهرش کلی حجره داشت پولدار بود

ادرسشو بزار منم بخونم

من بلد نیستم برو گوگل سرچ کن گندم نی نی سایت میاد بالا

ی دختر شمالی بودشوهرش تو زنان دوستی به گندم ۱۷ ساله تجاوز و مجبورش به ازدواج میکنهشوهرش سادیسم داشت ...

بنده خدا چقدر زندگی سختی داشته

الان جزو نینی سایتی هاست؟یعنی اینجا تاپیک گذاشته که شما از اونجا میشناسینش؟

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚