2777
2789
پانلر پرحاشیه ضد کورد شمام بس کن ،شمام کاربری هستی پرحاشیه و جوگیر و تفرقه ای ،اینجارو جدی نسگر بذار ...

ببین عزیزم بهتره اول با کاربری manamaaa تات بیایی نه با صد تا کاربری 

دوما من لر نیستم ترکم کاربری دست دو نفره اگه چشاتو وا کنی امضارو بخونی 

سوما شما کردا به دسته و گروهید کل تاپیک هارو خراب کردین اگه یکی یه نظز منفی راجبه کردا بده گارد میگیرید و توهین میکنید فقط منتظر تایید شدن هستید 

بعدشم چرت و پرت هارو برای خودت نگه دار بار ها اعلانتو با دعوا سره نفر دوم دیدم چ توهین هایی کردی دیگه ام ریپ نزن

کاربری دست دو نفر میباشد🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه من بدم میاد توهین نیست، سلیقه است، بفهمید اینو.ضمن اینکه خودم کُردم. اگر از نظر شما توهینی هم ...

عزیزم شمام بیخود میکنی کامنت احمقانه میذاری،چند سالته؟؟هنوز درک نداری و البته شعور ک تفاوت زبان و لهجه چیه؟؟هنوز نمیفهمی قطعا باعث دلخوری میشه؟؟هرحرفی جایی داره،اژ نوشتن کردت هم مشخص 

@niniyar‍ 

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

چرا یزدی نیسسسسس

من فامیلیم یزدیه ولی بچه کرمونم 🥴🥴عاشق شما یزدیا🥺🥺🥺🤍🤍🤍بهترین شهر یزده

فقط آبتون مریضم کرد 🤣🤣🤣خاطر خوشی از آب لوله کشیتون ندارم صاحب خونه بنده خدا گفت آب یزد سنگینه ولی من یادم رفت اینقدر عالی هستین ما مسافر عید بودیم صاحب خونه ای که نشستیم توش صب میخاست بره برامون نون تازه بگیره با التماس نگهش داشتیم 😂😍 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

ببین عزیزم بهتره اول با کاربری manamaaa تات بیایی نه با صد تا کاربری دوما من لر نیستم ترکم کاربری دس ...

ب خودم مرتبط با هر کاربریم بخوام میام نی نی یار میدونه کاربربامو اینجام دوستان باشرفم میدونن چیز عجیبی نیس🤔،چ پانلری چ پانترکی ی تعفنی فرقی نداره 

علف هرزی هستی بین کاربرای سایت مث بقیه هم قماشیات

عظمت لر و کورد و ترک و... ایرانی ب شما بچه جوگیرا نیس ولی حرفا و تیکه و..احمقانتون خیلی سطح تاپیکارو پایین میاره ،امیدوارم انرژی رو صرف زندگیت کنی 

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

ناعزیز پانترک نا هم وطن بس کن هرجا سوراخی هست میای نیش میزنی ب کوردا،بچه جان برو سر درس و مشقت چهمین ...

واقعا خیلی بی ادب و گستاخی من چیزی نگفتم اون خانم گفت من از لحجه کردی بدم میاد منم گفتم منم همینطور 

دلیل نمیشه رو تک تک افرادی که خوششون از لحجه کردی نمیاد ریپ بزنی و این حرفارو بزنی مراقب حرف زدنت باش 

این حرفایی که تو الان بار کاربرا کردی بیشتر توهین توشه تا حرف اون خانم شان کردا رو با این اتش پایین نیار 

ترک و لر و بلوچ و عرب دشمن کرد نیستن کرد ایرانی ایرانی جهت پان ها . 

👑

ب خودم مرتبط با هر کاربریم بخوام میام نی نی یار میدونه کاربربامو اینجام دوستان باشرفم میدونن چیز عجی ...

اره هزار تا کاربری داری با هزار تا خیلی سم تو یه تاپیک آنلاین میشی و ادعای ۲ نفر میکنی مخصوصا وقتی تاپیک میزنی و خودت خودت و لایک میکنی 

یاد بگیر ترک و لر پان ندارن اون قوم شماست به پان میشناسن روز و شب فک کنم خواب لر ها  و ترک هارو میبینی و فقط سعی داری با کلمه پان خراب کنی ولی کور خوندی یکم از مجازی برن بیزدن تا به آرامش ذهنی برسی

واقعا خیلی بی ادب و گستاخی من چیزی نگفتم اون خانم گفت من از لحجه کردی بدم میاد منم گفتم منم همینطور ...

فکر کردی برا من یا هر ادم عاقلی مهمه کسی خوشش بیاد یا ن؟؟فکر کردی درک و شعور همه در سطح خودته؟؟

عزیزجان،با اون کاربریمم نوشتم براش،مینوشت ترک بازم میگفتم غلط کردی اینجا مینویسی اینو،مینوشت لر بازم میگفت خیلی غلط کردی احمق ک اینو میگی

تا فردا ی دفتر بنویس کوردای فلان شده،خب؟؟مهم نیس

قضیه تفرقه و کینه انداختن بین اقوام،ک خب درکش سخته برا شما 

چون سرشار از تعصبی و نااگاهی ،شماها زمینشو دارین ک جوگیرتون کنن

از بعد جنگم ب شدت هم دلی بین ایرانیا لازم ،پسب خودتون لطف کنین کینه و نفرتو برا خودتون نگه دارین بذارین ملت اقلا اینجا میان حس منفی نداشته باشن ،و خودتونم دردرسری براتون درست نشه

پانلر پرحاشیه ضد کورد شمام بس کن ،شمام کاربری هستی پرحاشیه و جوگیر و تفرقه ای ،اینجارو جدی نسگر بذار ...

نی نی یار عزیز دوباره شروع کردن بابا تروقرآن جمعشون کنید

کاربری این سایت کلا عوض شده 

@niniyar‍ 

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

اره هزار تا کاربری داری با هزار تا خیلی سم تو یه تاپیک آنلاین میشی و ادعای ۲ نفر میکنی مخصوصا وقتی ت ...

یکی باید بخودت بگه همه قوم ها توی ایران یکی هستن 

همه ایرانی هستن

نی نی یار عزیز دوباره شروع کردن بابا تروقرآن جمعشون کنیدکاربری این سایت کلا عوض شده @niniyar‍

این خانم نمیدونم چ مشکلی با لرا داره همیشه تاپیک هارو با این کلمه پانلر که اصلا در تاریخ وجود نداره به لرا با کاربری های مختلفش توهین میکنه نمیدونم چرا نی نی یار جمش نمیکنه 😐