بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ناعزیز پانترک نا هم وطن بس کن هرجا سوراخی هست میای نیش میزنی ب کوردا،بچه جان برو سر درس و مشقت چهمین کارا باعث میشه کینه های الکی پیش بیاد ،هرچندمجازی زورش زیاد نیس ولی بازم کار قشنگی نیس
بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
چقدر شما کردا دعوایی هستید نظرش و گفت مگه چیه منم بدم میاد از لحجه کردی اصلا به دل نشین نیست
پانلر پرحاشیه ضد کورد شمام بس کن ،شمام کاربری هستی پرحاشیه و جوگیر و تفرقه ای ،اینجارو جدی نسگر بذارین چند صباحی ایرانیا دور همن اینجا حس منفی ندن بهم،
قلب سیاهتو برا خودت نگه دار کینه ای ک از کوردا برات درست کردن،بخدا ک فقط حالت ملتو بهم میزنین وگرنه عظمت کورد و لر و. ایرانی مگ دست شما بچه هاست
بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام