2777
2789
چون برخلاف میلتون حرف زدم یعنی بقیه هم اکاناتای من هستن؟ عجیبه تا کم میارید میگید فلانی اکانت فیکته� ...

الان چرا اونایی که به ترک و لر توهین میکنن و چیزی نمیگیجوجه ؟

کاربری دست دو نفر میباشد🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید در رقص و یه سری مسائل پیش افتاده شبیه باشیم خب تو یه کشوریم اون شباهت ممکن با هرجای این کشور دا ...

بزن دهن اونی ک میگه اینارو،من هی سربسته دارم میگمت چخبره ،نمیشه همه چیو گفت درجا تعلیق میکنن،خودتم گفتی ک چرا قبلا این حرفا نبود،از دوطرف این جنگو میخوان بینمون،ما نباید بذاریم،شاااید در رقص و..اینا هم نیس،اصلش زاگرس نشین بودنمون،بلوطامونن،رقصامون،لباسامون،غیرتمون،از بزرگترامون بپرسیم میدونن برادری بینمون چی بوده 

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

استاتر خیلی مضخرفی تاپیک زدی دعوا شده توش به قومیت ها توهین میشه مثل ماست نگاه میکنی حقت تعلیقه همشه ...

توام بس کن توروخدا ،ی جوری میحرفی انگار کاربرا کورن نمیخونن نمیفهمن ،ول کنین انکار داریم با افغانی وغیر ایرانی میحرفیم

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام