2777
2789

میشه یه گیلانی بیاد تا صب حرف بزنه🤧😭 خیلی دوس دارممممم

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

خداوکیل معنیش چیه؟؟

میگه حرف اضافه نزن یجوری بگو همه بفهمن نه فقط کرمانشاهی . فحشم بدی به خودت دادی (خودتی) خوب حرف بزنی ام به خودت. 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه معنیش خوبه که هیچی اگه زشت باشه اصل و نسب و فرهنگ ترک هارو زیر سوال بردی،به ضرر خودته

همه رو با هم جمع نبند ترکا واقعا ادمای خوب توشون زیادتره نه بخاطر اینکه ترکم واقعا میگم بعدم که ایشون از همو اول تاپیک اصل و نسب و فرهنگ ایرانیشو برده زیره سوال نه فقط ترک بودنشو چون کوردستان و کورد جماعت از تاجای روی سر ایرانه. ولی خشک و ترو هیچوقت باهم نسوزونین 

نیازی نیست به ی فرهنگ زبان یا گویش توهین کنی...منم از خیلی چیزا بدم میاد.نیازی نیست جااااااااررررررر ...

اینکه من بدم میاد توهین نیست، سلیقه است، بفهمید اینو.

ضمن اینکه خودم کُردم. اگر از نظر شما توهینی هم باشه اول به خودم بوده.

اینکه من بدم میاد توهین نیست، سلیقه است، بفهمید اینو.ضمن اینکه خودم کُردم. اگر از نظر شما توهینی هم ...

کاش سلیقتو پیش خودت نگه میداشتی استارتر نگفت خوشتون میاد یا نه گفت با زبون خودتون تو تاپیک حرف بزنید

همین حرف شما هم باعث دلخوری شد هم دعوا.قبل از کامنت گذاشتن فکر کن

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

کاش یاد بگیریم ما مردم ایران اینقدر ب خون هم تشنه نباشیم 

این کرده این لره ترکه و نمیدونم ما فارسیم و قوم برتر و فلان و فیثار 

بس کنین به خودتون بیاین مهم اینه که همگی انسان باشیم که متاسفانه ادمیم تا انسان 

زود بهم میپریم میخایم همو پاره کنیم من نمیدونم این همه خشونت از کجا میاد چرا نمیتونیم همو دوس داشته باشیم و خوب باشیم مگه کار خیلی سختیه 

من آزادم هر نظری بذارم و به احدی مربوط نیست.

مشکلت همینه ک نمیخونی و حرف میزنی و نظر میدی..

ب قول بچه ها استارتر نگفته نظر بده گفته واس کجایی و با لهجه خودتون حرف بزنید