2777
2789
عنوان

خدا از مادرم نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 13439 بازدید | 414 پست
در ضمن گفت بیاریش میرم باهاشون حرف میزنم یعنی کلا میخواد آبرومو ببره که راش نمیدن که مامانش اومده ا ...

ببخشیدا ولی این دیگه چجور مادری هست ک داری..برو بچتو بیار هر چه میخاد بگه 

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شما خیلی خانم خوبی هستی که فقط میخوای پسرت رو بزرگ کنی. به نظر من برو آزمون وکالت بده شاید بتونی پیشرفت کنی و دیگه دستت جلوی کسی دراز نباشه امیدوارم موفق باشی 

شما نمی توانید مانع امواج شوید ،اما می توانید موج سواری را یاد بگیرید.
خب پس بايد بيشتر حواستو جمع ميكردي  خودتم تو سرنوشتت خيلي مقصري

اره منم مقصر بودم 

اما بخدا کلی تحقیق کردیم همه خوب خودش و خونواده ش میگفتن البته گفتن غرور کاذب داره

خونواده ش معرفن تو شهر

اما خودش میگه نمیتونم با زن جماعت سر کنم میگه ازهمه زنا بدم میاد حتی از خواهر مادرخودم

میگم چرا ازاول فکزشو نمیکردی یه بچه رو بدبخت کردی

میگه خواستم تغییر کنم نشد

بعدش ددباره تغییر رویکرد میداد میگف دلم یه جای دیگه گیره

یه روز دیگه میگفت تو ازچشم افتادی

کلا خود درگیری داشت

خب این چند ماه و چیکار کنم با دلتنگی بچه م  یه هفته س دارم دیونه میشم دو ماه و سه ماه چیکار کن ...

استارتر برو دادگاه خانواده مشاور رایگان دارن همه چی زندگیتو بگو کمکت میکنن نترس آبرو با این چیزا نمیره

اونا راهنمایی میکنن که بتونی به  بچت برسی وحقتو بگیری

با یه وکیل هم مشورت کن  برای مشاوره هزینه زیاد نمیخوان

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
همه شون فوت شدن 

عزیزم بچت رو برو بردار بیار خونه. مامانتم هر چی گفت واسه خودت نذار گلم. یا اینکه یه چند روزی بچه رو بردار برو تهران پیش خواهر شوهرت . 

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
اره منم مقصر بودم  اما بخدا کلی تحقیق کردیم همه خوب خودش و خونواده ش میگفتن البته گفتن غرور کا ...

این چیزایی که می گی احتمالا شوهرت افسردگی حاد داره. باید درمان شه 

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
چقد ازش دور بودی؟

من شوهرم یک سال عذابو داد که طلاق بگیرم منم دیگه تحمل نکردم بچرو برداشتم رفتم خونه مامانم اونا هم گفتن طلاق بگیر ولی بدون بچه بچمو گرفتن بردن دادن بهش پدر مادرش خونمون بودن مادرش هی بهش قبلش می گفت طلاق بگیر خودم بزرگ می کنم بچرو اما وقتی بچرو دادیم به همسرم گفتن نمی تونیم بزرگش کنیم همون بعدازظهرش اوردن بچرو اما شما یه هفتس پس پدرشوهر مادرشوهرت دارن نگهش می دارن شاید به اینکار تمایل دارن اگر پشت همسرت نبودن شوهرت مجبور بود بچرو بیاره اما نگهش داشتن از من می شنوی به الان نگاه نکن پسربچه به شدت نیاز به پدرش داره بدون پدر سخته واقعا درسته دلت خونه اما بزار اونجا باشه یکم سختی ببینن شاید برگردوندن اگرم نگه داشتن بزار جونشون دراد حقشونه یکم اذیت شن ولی من الان پسرم شیش سالشه اصلا با زنا نمی چرخه بیشتر کنار باباش و مردای فامیله 

بگرد ببین مراکز خیریه ای جایی نیست که بری به بچت زندگی کنی؟ یکم توی اینترنت سرچ کن ببین کجا میتونی ب ...

نمیتونم غرورم اجازه نمیده کسی بفهمه چون مستقل که بودم وضعم خوب بود پول واسه رهن داشتم ماشینم داشتم کارمم عالی بود به واسطه کارم همه میشناسن منو 

مرتیکه شوهرم همه پولمو هاپولی کرد ماشینمم فروخت 

روم نمیشه برم خیریه 

حاضرم تو انبار خونه مامانم زندگی کنم 

من ۳۲  ۱۳ سال رو با زن سابقش بوده شوهرمم ۴۲

هی من میگم اختلاف سنی زیاد بین زن و شوهر خوب نیس.. بفرما اینم یه نتیجش...اخه چرا با مردی که ده سال ازت بزرگتره ازدواج کردی.. اجبارت کردن؟ 

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   
اره منم مقصر بودم  اما بخدا کلی تحقیق کردیم همه خوب خودش و خونواده ش میگفتن البته گفتن غرور کا ...

شوهر من هم وقتی عصبانی میشه میگه از همه زنها بدم میاد حتی مادرم اول زندگیتون است بعد چند سال درست میشن