2777
2789
عنوان

خدا از مادرم نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 13439 بازدید | 414 پست

دل سنگ نیستم عزیزم بزار بچه داری کنن که تنگ بیان تو هر موقع مهرتو گرفتی خونه برا خودت داشتی میتونی بچه رو بیاری چون تا هفت سالگی مال خودته بعدشم بچه به خودت وابسته میشه نمیره پیش باباش ، دقیقا برا دوست خودم همین اتفاق افتاد دوتا بچه هاش نرفتن خونه باباشون حتی بازور نتونست نگهشون داره 

برگشتن پیش مادرشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل سنگ نیستم عزیزم بزار بچه داری کنن که تنگ بیان تو هر موقع مهرتو گرفتی خونه برا خودت داشتی میتونی ب ...

خب این چند ماه و چیکار کنم با دلتنگی بچه م 

یه هفته س دارم دیونه میشم دو ماه و سه ماه چیکار کنم

عزیزم منم این حسو تجربه کردم یادمه بچمو که بردن گوشام صدایی نمی شنید اصلا لمس شده بودم اخرم به خدا گفتم مرگمو بده نمی تونم تحمل کنم البته سریع اوردن بچرو خیلی سخت بود اما الان بزرگ شده بیشتر با مردا می چرخه کمتر مامانیه

خب این چند ماه و چیکار کنم با دلتنگی بچه م  یه هفته س دارم دیونه میشم دو ماه و سه ماه چیکار کن ...

یکم دگه صبر کن بالاخره به تنگ میان شاید خودشون آ وردنش ، اگه آ وردن حتما بگیرش حتی با مخالفتهای مامانت 

بالاخره اونم مادره دلش رحم میاد الان اگه این حرفارو میزنه نگران آ ینده خودته خوبیه تو رو میخواد 

له چه قیمتی . به قیمت بدبخت کردن بچه ؟ تو این دوره زمونه بچه میخاد زندگی کنه نه مهر و محبت مادری گیر ...

فکر نمیکنم دو نفر نشون دهنده ی کل جامعه باشه..  من میتونم به جرات بگم اگه یه روز  خدا نکرده مادر پدرم بخوان جدا از هم زندگی کنن من و داداشم مامانمو انتخاب میکنیم.. مهر و محبت چیزی نیست که ادم به راحتی قیدشو بزنه اونم محبت مادری.. من عشقو به رفاه ترجیح میدم تو هر زمینه ای که باشه.. چه ازدواج خودم و چه خدایی نکرده جدا شدن مادر پدرم

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

یکی بود شوهرش از این حرفها زیاد میزدشوهرش بخواست طلاقش بده  زنه به قاضی گفت من بچه وزندگیم را دوست دارم قاضی هم به مرده گفت میتونی طلاقش بدی اما اول مهریه وحق وحقوقت را باید کامل بدی مرده هم دید نمیتونه بده دیگه زنش را طلاق نداد از اون به بعد هم رفتارش خیلی خوب شد قاضی ها الکی که طلاق صادر نمی‌کند شوهر من هم از این حرفها زیاد میزد اما من نشستم زندگی ام را کردم مهریه ام هم ۵۱۴ است همش میگفت قسط بندی میکنم وغیره دلش خوش بود به قانون جدید که ۱۱۰ تا است میگفت وکیل میگیرم طلاقت میدهم منهم گفتم دادگاه به همین راحتی طلاق نمی‌ده قاضی جنس شما مردها را خوب میشناسه در واقع هم که همینطوره