2777
2789
عنوان

خدا از مادرم نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 13439 بازدید | 414 پست
هیچی ندارم وگرنه میرفتم خونه میگرفتم منت مامانمم نمیکشیدم  نامرد میگفت من رختخوابمو نمیدم بچه ...

نمیشه طلاق نگیری ؟؟نمیشه با شوهرت یه جا قرار بزارید صحبت کنید 

یا اینکه یه آدم معتبر واسطه کنی؟؟

انقده خوش حال ميشم پستام زياد لايك ميخوره🤗🤗🤗😍😍😍😍
همه ادما توزندگیشون مشکل دارن وخوشبخت صددرصد نیستن  اینکه شما از همه اطرافیان تون ناراضی هستین ...

اهان فهمیدم پس نصف خانومایی که شوهراشون خیانت میکنن و ناراضین حتما خودشون مشکل دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه طلاق نگیری ؟؟نمیشه با شوهرت یه جا قرار بزارید صحبت کنید  یا اینکه یه آدم معتبر واسطه کنی ...

امتحان کردم نشد 

شوهرم فقط بامن مشکل نداره ۱۳ سال هم با یه خانم دیگه زندگی کرد ولی زندکی رو براش جهنم کرده بود اخرش زنه سابقش طلاق گرفت رفت پی زندگیش

از خواهر شوهرم مطمئنم  شوهرمم میشناسم یه بار خواهر شوهرم ازم دفاع کرد پیش شوهرش خوردش کرد گفت ...

حالا مامانت میزاره خونه جدا بگیری؟توهم ک ی زن جوونی  حرف در نیارن برات اخه میگی شهرتونم کوچیکه

۱۳ روز تا خوش اندام شدنم🙄😍

عزیزم تنها بزرگ کردن پسر سخته پسر به شدت به پدر نیاز داره اگر مادر پدر همسرت نگهش می دارن و خوبن بزار نگه دارن منم عین تو البته تو نوزده ماهگی پسرم اومدم خونه مامانم گفتن بچتو بده بچرو یردن دادن اما پدر مادرش قبول نکردن و برگشتم اگر پدر مادر همسرت بزرگ کردن بچرو قبول کنن احتمالا شوهرت راحته و دیگه نگران بچه هم نمی شه کار برات سخت می شه

دوسش دارم گلم  ولی طلاق و شوهرم میخاد نه من

خیلی هم خوب کاری میکنی که از همچین مردی داری جدا میشی ـ. دوری از بچتم یکم تحمل کن تا دادگاهتون شروع بشه هم حق و حقوقتو بگیر هم حضانت اون بچه قانونن با توئه . مهریتو گرفتی به مادرت هم ماهیانه بده که غر نزنه😒

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
عزیزم تنها بزرگ کردن پسر سخته پسر به شدت به پدر نیاز داره اگر مادر پدر همسرت نگهش می دارن و خوبن بزا ...

نه مادرش که خیلی داغونه به زور خودش و نگه داشته اونجوری که من هواشو دارم فک نکنم اونا داشته باشن

امتحان کردم نشد  شوهرم فقط بامن مشکل نداره ۱۳ سال هم با یه خانم دیگه زندگی کرد ولی زندکی رو بر ...

۱۳سال؟؟😳شما چند سالتونه ؟؟؟

خوب برای مهریه اقدام کن شکایت کن؟؟حداقل از اون پولی گیرت بیاد ؟؟برای سکه یه مقدار پیش میدن یه مقدارم ماهانه که چیز خوبیه برای خونه اجاره کردن

انقده خوش حال ميشم پستام زياد لايك ميخوره🤗🤗🤗😍😍😍😍