2777
2789
عنوان

خدا از مادرم نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 13439 بازدید | 414 پست
شاید بشه با حکم قضایی آنها را هم آورد ولی میتونی یه دستی بزنی صدای داداش وزن داداش را ضبط کنی که دار ...

اشتباه کردم اون روز که رفتم بچه مو بیارم اعتراف کرد ولی گفت مست بودم البته اگرم صداشو ضبط میکردم قاضی بهش استناد نمیکنه چون درحال مستی جرمی واقع نمیشه البته اگه ثابت شه که خودش میگه

عزیز دلم من خودم بچه ی طلاقم.

الان صفحه اولم فعلا ولی تجربه من میگه اگه زن استقلال مالی نداشته باشه حتی اگه شوهرش هر روز کتکش بزنه بازم طلاق واسش از چاله در اومدن و افتادن تو چاهه

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طلا چیزی داری بفروش ی سوییت اجاره کن منکه این طوری نمیتونم تحمل کنم 

نه عزیزم ندارم ولی ظاهرا همه تاپیکتامو نخوندی الان خونه داداشمم اگرچه که امکانات خاصی نداره چون خودش فقط شبا میاو اما باز خداروشکر سرپناه دارم با بچه م

عزیز دلم من خودم بچه ی طلاقم. الان صفحه اولم فعلا ولی تجربه من میگه اگه زن استقلال مالی نداشته باشه ...

عزیزم منم خودم یه بار طلاق گرفتم و همه ی راه ها رو رفتم میدونم چه سختی های دارع از  حرف مردم گرفته تا دوست و فامیل اما من طلاق بکیرم دست بچه مو میگیرم میرم یه شهر دیگه پیش دختر عموم که عین خواهرمه

همه تاپیکتم بخون ببین این مرد ارزش زندگی داره یانه

در ضمن گفت بیاریش میرم باهاشون حرف میزنم یعنی کلا میخواد آبرومو ببره که راش نمیدن که مامانش اومده ا ...

پول نداری جایی کرایه کنی نمیتونی ی مدت بری خونه اقوامی ک درکت کنه؟

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
مثل اینکه شمام همه تاپیکتم رو نخوندی  رفتم بچه مم با زور اوردم الان خونه داداشمم مامانم رام ند ...

خداروشکرن عزیزم نخوندم ولی اینقدناراحتت شدم ک بعض کردم منم مادربی صفتو پستی دارم مادری کن توحق بچت .خدا برادرتوحفظ کنه اگ جابهت داده ان شالله ک ب ارامش برسی

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
مثل اینکه شمام همه تاپیکتم رو نخوندی  رفتم بچه مم با زور اوردم الان خونه داداشمم مامانم رام ند ...

بمیرم برات😢😢😢😢

نمیدونم ولی خیلی به اونم شک دارم اگه اونم مقصر نبوده چرا پیام و فایل صوتی ها رو حذف کرده 

خوب از شوهر وآبروش ترسیده منهم این جور مسایل را به شوهرم نمیگم میترسم شوهرم اعتمادش را به من ازدست بده وبا خودش بگه چه زن خنگی دارم نمیتونه از خودش دفاع کنه .من خودم را پیش شوهرم گرگ بیابون بارون دیده جلوه دادم شوهرم فکر می‌کنه یه زن  قدرتمندم