2777
2789
عنوان

خدا از مادرم نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 13439 بازدید | 414 پست
سلام.درين صورت شما اصلا نبايد خونه تون ترك مى كردين .هر اتفاقى هم مى افتاد.حالا هم خودتون برگرديد بى ...

همه تاپیکت رو بخونید 

من تازه فهمیدم که ئاغا پیشنهاد دوستی با زن داداشمو داده بهش زنگ زده دیگه حتی ادمم حسابش نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه مو بده بهترین مسکن وامکانات براش فراهم میکنم

مهریه رو خودت خوب میدونی واسه مردی که نداره قسط میبندن. مثلن تو 5 سال بیاد 50 تومن به شما بده.من ماهی 300 تومنم دیدم قاضی حکم داده!

اینجا بچه هایی که طلاق گرفتن تجاربشون هست سرچ کنی میاره برات. ملاک قاضی حال شماست نه بعد گرفتن مهریه 

اگر بچه ات رو میخوای تجربه ها نشون میده شوهرت ازت میخواد مهریه ات رو ببخشی. باهاش صلح کن و بچه ات رو بگیر

جوون هستی بالاخره خودت کم کم کار میکنی زندگیت رو میسازی

مادرت ارث پدریتونو داده؟

همه تاپیکت رو بخونید  من تازه فهمیدم که ئاغا پیشنهاد دوستی با زن داداشمو داده بهش زنگ زده دیگه ...

خيلى ناراحت شدم،براتون .اميدوارم بى محبتى و بى وفايى مادر و شوهرتون رو خداى بزرگ ومهربون براى شما و فرزندتون جبران كنه.

اول باید فکر همه جوانب رو می کردی بعد برای طلاق اقدام می کردی. حداقل یه کاری برای خودت دست و پا می کردی که خرج خودت و بچه تو درآری. شاید مادرت واقعا" از نظر وسع اقتصادی نمی تونه ساپورتت کنه.

مدير جان،همسرتون از همسر قبلى بچه نداست تو ١٣ سال؟

نداشته چون اصلا س.ک.س عمیق باهاش نداشته میگفت دوسش نداشتم دست ودلم نمیرفت محبت کنم بهش راستم میگفت همه فامیلشوت میدونست

الانم چند ماهه دقیقا با زن سابقش چجوری بوده بامنم همین رفتار رو داره

مهریه رو خودت خوب میدونی واسه مردی که نداره قسط میبندن. مثلن تو 5 سال بیاد 50 تومن به شما بده.من ماه ...

عزیزم خودم اردواج دومه نصف عمرمو تودادگاخ بودم تا اولی طلاقم داد 

اما این یکی میگه تمام حق و حقوتم میدم

ارث بابامم ۲۰.میلیونش مونده بود که اونم دادم شوهرم با مهریه م باید ۵۰ میلبون بده بهم 

بهتر نیست یه مدت بری خونه شوهرت به فکر استقلال باشی بعد طلاق بگیری چون با این مامانی که شما گفتی فردا خودت هم بیرون میکنه . حداقل اینجوری خودتی و بچه

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
همه تاپیکت رو بخونید رفتم آوردمش خونه بچه مو اما خونه داداشم که تنهاس  حتی دیروزم فهمیدم بی شر ...

کار خوبی کردی عزیزم. زن داداشت لابد چراغ سبز نشون داده؟

و خداوند جانشین تمام نداشته های من است.....
در ضمن گفت بیاریش میرم باهاشون حرف میزنم یعنی کلا میخواد آبرومو ببره که راش نمیدن که مامانش اومده ا ...

عزیزم طلا چیزی داری بفروش ی سوییت اجاره کن منکه این طوری نمیتونم تحمل کنم 

فایلهای صوتی رو تلگرامش رو چیکارکنم که خذف شده؟

شاید بشه با حکم قضایی آنها را هم آورد ولی میتونی یه دستی بزنی صدای داداش وزن داداش را ضبط کنی که دارن میگن پیشنهاد رابطه داده و.... وهم چنین از شوهرت حرف بکشی  عصبانیش کنی ازش اعتراف بگیری وصداش را ضبط کنی به عنوان مدرک ، بعدش هم استناد کنی که اون فاسد وغیره قابل ا طمینان است نمیشه بچه پیش اون باشه با وکیل صحبت کن .خدا بهت صبر وآرامش بده حالت را درک میکنم میدانم خیلی سخته