2777
2789
عنوان

خدا از مادرم نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 13439 بازدید | 414 پست
آره اون خوبه ولی طفلی شبا ساعت ۱۲ میاد میره میخابه باهم زیاد حرف نمیزنیم چون نامزد داره فعلا در حاا ...

اون دخترعمونت که گفتی میخوام برم پیشش ،اون شاغله میتونه برات کاری بکنه ؟

آرامش روزهای بیقراریم خدا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره داره خواهرکوچیکم میگیره مامانم خودش طلاق گرفته از بابام بهش نمیدن  منم بعداز طلاق میتونم ب ...

خوبه پس ،بعد طلاق حداقل یه درآمدی داری ازدیروز که تایپیکتو خوندم همش تو فکرتم

آرامش روزهای بیقراریم خدا....

الان نه هیچ درامدی ندارم تا طلاق نگیرم 

اونم خیلی دردسر داره باید ضامن هم پیدا کنم 

حداقل تا ۳ ماه دیگه طلاق نمیده منو چون برای مهریه م باید وام بگیره خودش پولی نداره 

منم گفتم تا مهریه موندی طلاق نمیگیرم 

این ۳ ماه رو باید کار پیدا کنم که با وجود بچه سخته 

دوست دارم تو مهد کار کنم اونم دارم تلاشمو میکنم بببینن کجا مربی لازم دارن پولش کمه ولی حداقل با وجود بچه مشکلی ندارم

حتی مادرم میگفت نباید بعداز طلاق حقوق بگیری حق دخترمه گفتم من چی دخترت نیستم حتما سر راهیم 

من طلاق بگیرم نصفش حق منه منم دختر بابام بودم به منم تعلق میگیره منم مثل تو یه بچه دارم بچه ی من وضعشم خیلی از خواهرم بدتره بچه م شیرخشک و پوشاک میخاد ونداری حالیش نمیشه 

میگفت نمیذارم بهت بدن البته دست مامانم نیست

فقط زود تکلیفم معلوم شه ازاین ویلون سیلونی دربیام بچه م که اینا حالیش نمیشه

تو که شوهرت خودش طلاق میخواد و میگی کسی زیر پاش نشسته‌بزار بچه پیشش باشه که اذیت بشه

میدووونم سخته خیلی هم سخته

اما چاره کارت همینه

پیش هر وکیلی هم که بری میگه بچه رو بده به پدرش تا موقع طلاقت

هرموقع طلاقت حتمی شد

اونموقع بچتو پیش خودت نگه دار پدرشم موظفه خرجشو بده بچه هم تا هفت سال حق نگهداریش با مادرع مگراینکه رد صلاحیت بشه

من یه بنده خدایی رو میشناسم

شوهره زیر سرش بلندشده بود

این خانومم ب بچش وابسته بود بالاخره مادره

یسره گریه میکرد بچم بچم

پدرش کردش تو اتاق گفت حق نداری اسم بچتو بیاری

کاری کردن که تو دادگاه اخر سر مرده التماس میکرد بچه رو نگه دار حتی بیشتر از اون چیزی که خرجشه میدم

تو اینجور موارد بزار عقلت‌حکم کنه نه دلت

ببخش که فضولی میکنم

بالاخره این بچه تازه اوله راهه

هرکیم نگه داره نهایت ی هفته دو هفته ی ماه

مطمین باش عاصی میشن

اینو شک نکن

خودشون با احترام بچتو بهت میدن

پس محکم باش

بزار شوهرتم حساب کار بیاد دستش

خوب از شوهر وآبروش ترسیده منهم این جور مسایل را به شوهرم نمیگم میترسم شوهرم اعتمادش را به من ازدست ب ...

نه به شوهرش گفته فقط پیام ها رو حذف کرده وگرنه ازسیر تا پیاز حرفای شوهرمو گفته فقط مال خودش تعریف نکرده 

من موندم اون که نمیخاست پنهونکاری کنه چرا حذفشون کرده حتما ریگی به کفششه 

من احتمال میدم خودش به شوهرم زنگ زده و ازمن بد گفته چون قبلا این کار رو کرده بود و شوهرمم که باهاش گرم گرفته بهش پیشنهاد داده البته این در حد یه حدسه 

باید ته و توهشو دربیارم 

قبلا منکه تنها زندگی میکردم خاله ش همسایه کوچه پشتی بودن رفته بودن برام شایعه درست کرده بودن که من مرد بردم خونه 

سوپرمارکت محلمون که هم مغازه ش هم پنجره اتاق خوابش دقیقا روبروی خونه ماست یه مرد میانساله با زنش ازم دفاع کردند گفتن اگرم خطایی کنه اولین نفر ما میفهمیم

خدایشم راست میگفت فضوب محلمون بود تا نیرفتم بیرون دوتا چش از زیر پرده شون قلمبه میشد 

نه به شوهرش گفته فقط پیام ها رو حذف کرده وگرنه ازسیر تا پیاز حرفای شوهرمو گفته فقط مال خودش تعریف نک ...

ول کن اینا حرف بدیه. شوهرت که میگی بی ارزشه و طلاق میخوای ازش.

پس واسه چی میخوای با کنکاش زندگی برادرت رو خراب کنی؟

خدا رو خوش نمیاد. 

ول کن اینا حرف بدیه. شوهرت که میگی بی ارزشه و طلاق میخوای ازش. پس واسه چی میخوای با کنکاش زندگی برا ...

کاری به زن داداشم ندارم اونم محکوم نمیکنم قصدمن محکوم کردن شوهرمه 

بعد اگه یک درصدم زن داداشم مقصر بوده باشه خدا رو خوش اومده زندگی من و بچه م تباه کنه 

من تاپیک قبلیتو خوندم فکر نی کنم  همونی که در مورد خانوادت گفتی 

یه موردی که هست اینه که الان تو تو اون خونه که نیستی بچتم که اوردی  خوب اون مرد دنبال همین بوده دیگه تو رو از سر خودش باز کنه الان براش خیلی راحت شد دیگه برا چی طلاقت بده که مجبور باشه مهریه هم بهت بده . الان اونی شد که میخواست . 

می دونم که خیلی تحقیر امیز هست و سخت ولی باید می موندی توی خونه تا زمانی که تو خونه نیست که راحت بودی وقتی نیاد بری تو یه اتاق بگی وقتی مهریم اماده شد و رفتیم محضر برا طلاق خونه ترک می کنم . الان حتی می تونه ادعا کنه تو خونه رو ترک کردی اومدی بچتم بردی . 

اگر دیگه واقعا می خوای طلاق بگیری و دستت هم به جایی بند بشه باید چند ماه شرایط تحمل کنی تا به خواسته خودت برسی مگه نه که فقط اونو الان به خواستش رسوندی