2777
2789

می‌خوایم رستوران بریم میگه بگم مامانم بیاد؟میخچتیم سفر بریم میگه بگم مامانم بیاد؟14سالع من فقط ی ماه عسل بدون مادرشوعرم رفتم .البته چون هوامو داره منم همش میگم بگو بیاد.شب بعد مدت ها می‌خوایم بریم شام بیرون الان میگه زنگ بزنم مامانم بباد؟گفتم بزن

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر هواتو داره یا شوهر

دوتاشون.مادرشوهرم از وقتی بچه سومم دنیا اومده مثلا غذا برام می‌فرسته یا میرم اونجا چند روز میمونم .مادر خودم نمیکنه

دوتاشون.مادرشوهرم از وقتی بچه سومم دنیا اومده مثلا غذا برام می‌فرسته یا میرم اونجا چند روز میمونم .م ...

اگه هواتو داره بزار بیاد 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

هر چی میشه میفته یاد مامانش.مادرشم همش از بچه هام سوال می‌پرسه که نکنه بدون اون جایی رفته باشیم

چه مادرو پسره سمی هستن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

اگه هواتو داره بزار بیاد

میاد خیلی دخالت می‌کنه و همش فکر میکنه رفتار و کردار اون درسته ما باید ازش تقلید کنیم.دلمم نمیاد بگم نگو به مامانت همش میگم پیرزنه گناه داره

چه مادرو پسره سمی هستن

اره بخدا دیشب بچمو گذاشتم پیشش رفتیم فروشگاه خرید .وقتی برگشتیم از دوتا بچه دیگم سوال میپرسید نکنه شهربازی رفته بایم

من علاوه بر اینا که گفتی ماه عسلم با مادرشوهر و خواهرشوهر رفتیم

جالبش اینجاست باوجودیکه خانواده خواهرشوهرم اتاقشون جدا بود باااز مادرشوهرم پیش ما میخوابید😐علنا تختش و چسبوند ب تخت شوهرم😂

من علاوه بر اینا که گفتی ماه عسلم با مادرشوهر و خواهرشوهر رفتیمجالبش اینجاست باوجودیکه خانواده خواهر ...

وااااااا این دیگه نوبره 😳😳

من علاوه بر اینا که گفتی ماه عسلم با مادرشوهر و خواهرشوهر رفتیمجالبش اینجاست باوجودیکه خانواده خواهر ...

شوهرت هیچی نگفت؟