2777
2789
عنوان

لطفا خانم های با سیاست بیان کمک

174 بازدید | 30 پست

همسر گاهی سیگار میکشه در حالی که قبل ازدواج خط قرمز مهمی براش بود تو ماشینش سیگار بود که برداشتم الان متوجه شده حالا هی زنگ میزنه عربده میکشه تهدید میکنه و پیام میده جالب اینه اونی که باید داد و بیداد می‌کرد من بودم فعلا که جواب پیام هاشو تهدیدهاشو ندادم به نظرتون چطور رفتار کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون کسی که باید شاکی می‌شد یعنی تو ساکت موندیاونم داد میزنهاز اول رفتارت غلط بوده

من وقتی فهمیدم گفتم پس منم دیگه سیگار میکشم هر کاری کنی منم میکنم نخواستم نقطه ضعف نشون بدم

باهاش آروم رفتار گن دنیا که به آخر نرسیدهبعد برین یه مشاور خانواده ایشه الله حل میشه

خودش عقل کل میدونی مگه مشاوره میاد الان هییی پیام میده آدمت میکنم!!

باهاش آروم رفتار گن دنیا که به آخر نرسیدهبعد برین یه مشاور خانواده ایشه الله حل میشه

اون وقت عادت نمیشه براش جایی که حق با منه اینطوری فحاشی کنه و اذیت؟!

چرا روانی شده؟! 

مطمئنی فقط یه سیگار بوده؟! 

چیز دیگه جاساز نکرده بجا سیگار؟! 

چون سیگار رو میشه از مغازه براحتی خرید 

خیلی رفتارش عجیبه 

منم خط قرمزم بود ولی یه شب شوهرم جلو سیگار کشید گفت من سیگاریم دیگه حالا میخوای چیکارکنی مجبوری منو بپذیری چون نمیتونم ترک کنم منم دیگه چیزی نگفتم ولی میدونه که من دوس ندارم و موافق نیستم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من وقتی فهمیدم گفتم پس منم دیگه سیگار میکشم هر کاری کنی منم میکنم نخواستم نقطه ضعف نشون بدم

آفرین بگو داد نزن سرم به پدرم میگم

دیگه هم هیییچی نگو اصلاااا جوابش زنگ و اینارم فعلا نده 

ببین درست میشه همه چی

خب بیاد خونه باهاش عادی رفتار کن و اگه پرخاشگری کرد بی محلی کن مطمئن باش جواب میده بی محلی

حالا بعدش اروک شد یه کاری کن

سیگار بوده فقط؟