2777
2789
عنوان

لطفا خانم های با سیاست بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 30 پست
چرا روانی شده؟! مطمئنی فقط یه سیگار بوده؟! چیز دیگه جاساز نکرده بجا سیگار؟! چون سیگار رو میشه از مغا ...

اره فقط سیگار بوده سیگار برگ بوده

از این که از تو ماشینش برداشتم توهین میدونه شایدم فکر میکنه خودم میخوام بکشم نمیدونم والا

ولی نمیدونم چطور رفتار کنم، اصلا به پدرشوهرم بگم که بعدا نگه خودت حواست به شوهرت نیست

اون وقت عادت نمیشه براش جایی که حق با منه اینطوری فحاشی کنه و اذیت؟!

بنظرم شوهرت مثل شوهره منه انگار انقد که تحقیر و اینا شده یادگرفته چجوری دست پیش بگیره که پس نیوفته توم اصلا محلش نده بهش بگو هرموقع آروم شدی باهم حرف می‌زنیم همین دیگه کلا نادیده بگیرش تا وقتیکه آروم بشه یا اینکه باید بلد باشی تو از اون پیش تر بگیری که من بلد نیستم متاسفانه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره فقط سیگار بوده سیگار برگ بودهاز این که از تو ماشینش برداشتم توهین میدونه شایدم فکر میکنه خودم می ...

نه اول ببین کسی میدونه یا نه 

چون من الان هیچکی جز دوستای شوهرم نمیدونن که شوهرم سیگاریه میدونم اگه باباش بفهمه حتی ممکنه تردش کنه اول ببین خانوادش میدونن یا نه بدونن هم بازم بنظرم لزومی نداره بهشون بگی چون کاری از دستشون برنمیاد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خیلی ازش بدم میاد اصلا دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم

فقط بهش بگو هرموقع آروم شدی باهم صحبت میکنیم من اینطوری نمیتونم صداتو بشنوم همین دیگه گوشی تو بزار کنار بزار هرچقدر دلش میخواد داد بزنه تهدید کنه تا آروم بشه 

نه اول ببین کسی میدونه یا نه چون من الان هیچکی جز دوستای شوهرم نمیدونن که شوهرم سیگاریه میدونم اگه ب ...

اره خانواده اش میدونن ولی مادرش به دروغ کتمان میکنه و میگه من سالم تحویلت دادم پدرشم که عاشق پسرش هر کاری کنه خوب کرده

کلا مشکل اصلی من رفتار شوهرمه مگه نه آنقدر بکشه که بمیره

اره خانواده اش میدونن ولی مادرش به دروغ کتمان میکنه و میگه من سالم تحویلت دادم پدرشم که عاشق پسرش هر ...

خب دیگه پس چرا میخوای بری بهشون بگی خودتو کوچیک کنی که چی مثلا ول کن اونا رو تو باید خودت با شوهرت اینو حلش کنی به کسی دیگه مربوط نیست 

خب دیگه پس چرا میخوای بری بهشون بگی خودتو کوچیک کنی که چی مثلا ول کن اونا رو تو باید خودت با شوهرت ا ...

پیام تهدیدشان نشون بدم رفتارشون بگم تا دو روز دیگه نگن تو حواست به شوهرت نبود الان مشکل من سیگار نیست انقدر بکشه تا بمیره از  رفتارهاش تهدیدهاش نداشتن حس امنیت خسته ام انقدر بهش بی اعتمادم که امکان خیانت هم میدم

پیام تهدیدشان نشون بدم رفتارشون بگم تا دو روز دیگه نگن تو حواست به شوهرت نبود الان مشکل من سیگار نیس ...

عزیزم چرا انقد حواست به خانواده شوهرته؟! اصلا چه اهمیتی داره حرفاشون؟! چرا باید مسائلی که مربوط به خودتون دوتاست و بین خودتونه رو ببرید پیشه یکی دیگه مطرح کنید که اصلا هیچ ربطی بهش نداره 

کسیکه بخواد حرفه بی مورد بزنه توجیهش رو پیدا میکنه تو هرکار نکنی نمیتونی جلو دهن شو بگیری پس ول کن 

انرژی تو متمرکز کن رو زندگی خودت و مشکل خودتو شوهرت به هیچکی م کارنداشته باش 

تو که میشناسیش اینا فقط یه تهدیده عملی که نمیکنه 

بزار بگه تا خالی بشه آروم بشه بعد باهم صحبت کنین درموردش 

عزیزم چرا انقد حواست به خانواده شوهرته؟! اصلا چه اهمیتی داره حرفاشون؟! چرا باید مسائلی که مربوط به خ ...

الان منو شوهرم با هم کار می‌کنیم حالا میگه دیگه فردا نیا نمیخوام کار کنی به نظرت محلش ندم فردا برم سر کار؟

تند رفتار کردن و لجبازیهاتون

یعنی همیشه باید کوتاه اومد و مهر تایید بشه رو کارهاش، مثلا الان میگه دیگه نمیخوام بری سر کار و ما با هم کار می‌کنیم یعنی محل ندم و برم سر کار؟