2777
2789

اگر بود این حق کاربر هست که تاپیک رو فورا حذف کنه 

یا درخواست لغو کاربری بده و دیگه کاربریش دیده نشه 

اینجا کوچکترین احترامی برای کاربر ها قائل نیست 

فقط به فکر چرخوندن سایت و تبلیغه 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با کوچکترین انتقادی هم فورا لغو کاربری میزنن درحالی که کسی که میاد فحش میده بی احترامی میکنه نژاد پرستی میکنه همینطوری تو سایت میچرخه و به کاراش ادامه میده

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

اع نگوو

پروفایل گوگولی موگولی اگوری پگوری گذاشته واسه ملت

دیگه انتظاراتتون خیلی بالاست😐سایتای دیگه پروفایل میذارن؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

همه این رو میدونیمولی ادمایی که اینجا میبینی غمگین تر از اونی هستن که بتونن سایت رو ترک کنن

درست میگی 💔

تاپیک توسط کاربرا حذف میشد دیگه دروغگوها شناسایی نمیشدن که

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

اع نگووپروفایل گوگولی موگولی اگوری پگوری گذاشته واسه ملتدیگه انتظاراتتون خیلی بالاست😐سایتای دیگه پر ...

اره نیمه پر لیوان رو ما هرگز نمی‌بینیم چون یاد گرفتیم همیشه ناراضی باشیم😂

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

نشن واجبه شناسایی شن ولی ادما بخاطر ی نظر سنجی لو برن مگه

من واسم مهمه وقتمو تو تاپیک دروغگوها هدر ندم مث فزوعی خوقاق

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

تاپیک توسط کاربرا حذف میشد دیگه دروغگوها شناسایی نمیشدن که

حداقل وقتی درخواست میدی بهشون پاک کنن ، روزهای زوج به جز دوشنبه ساعت ۱۴ و ۱۵ دقیقه و ۱۸ ثانیه و پنج صدم ثانیه