2777
2789
عنوان

نی نی سایت هیچ احترامی واستون قائل نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 57 پست
مام نمیخوایم فکرمون درگیرع یک تاپیک میزنیم بعد درگیر شیم ک چطور حذفش کنیم

شما تلاشتو کن اگه تونستی حق حذفو بگیر

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

چند وقت پیشا میفرستادم حذف میکردن قبل از جیانگ ، ولی باید حتما خصوصی میبود

همین دیکه به خودشون اجازه میدن حتی تشخیص بدن تاپیک خصوصیه یا نه مثلا ممکنه من از شوهرم بگم حذف کنن ولی کاربر دیگه سر یه عکس جا کلیدی یا اینکه امروز رفتیم استخر چه اتفاقی افتاد شناشایی شه و تاپیکش حذف نشه ! 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کوچکترین انتقادی هم فورا لغو کاربری میزنن درحالی که کسی که میاد فحش میده بی احترامی میکنه نژاد پر ...

سلام عزیزم مگه تاپیکی دادید که حذف نشده؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

مام نمیخوایم فکرمون درگیرع یک تاپیک میزنیم بعد درگیر شیم ک چطور حذفش کنیم

گاهی ادم دلش میگیره یا میاد یه نظر سنجی میکنه بعدم پشیمون میشه 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

داریم همین کارو میکنیمولی فایده نداره وقتی رفتیم درست میشه چون دیگه سایتی وجود نخواهد داشت

اصلا امکان نداره حذفو بدن به خودمون اینجوری بازدید سایت میاد پایین این سایت هم بیشتر جنبه درامدی و تجارت داره تا اهمیت به خواسته کاربرا 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

داریم همین کارو میکنیمولی فایده نداره وقتی رفتیم درست میشه چون دیگه سایتی وجود نخواهد داشت

من احساس میکنم کاربر ها خیلی کم شدن حتی تاپیکارو نگاه کنید تعداد مشارکت به شدت کم شده و سایت خلوت شده

همین بعد ب فکر باشیم دروغگو ها لو نرن؟ ما همین الانم نمیدونیم کی لو نرفته ولی فیکه

والا یه نفر میاد دروغ میگه میمون خونگی دارم  یا شوهرم مازراتی بهم کادو داده یکی دوست داره باور کنه یکی نکنه همین الان اینستا پره بلاگرای دروغگو هست 

ولی گاهی بحث ابرو ادمه یکی میاد از خانواده شوهرش گلایه میکنه اگه لو بره ممکنه زندگیش بپاشه ! 

میگن واسه کم نشدن کاربرها و دیده شدن سایت و رو شدن دست دروغگو هاست. خب پس چرا تلگرام که این همه آپشن داره مخصوصا حذف همه چی هر روز بیشتر از قبل ازش استقبال میشه. دروغگوها همیشه هستن آدم نباید اینقدر درگیر سایت باشه که از راست و دروغشون تحت تاثیر قرار بگیره.