2777
2789
عنوان

نی نی سایت هیچ احترامی واستون قائل نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 57 پست
لو رفتن دروغ گو ها چه فایده ای داره وقتی خودمون بخاطر یک درد و دل و کمک گرفتن لو بریم

تاپیکای شخصی روبه خواست خودتون پاک میکنن

پارو را رها کرده ام و دراز شده ام کف قایقی که معلق به هیچ کجا نمی رود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من احساس میکنم کاربر ها خیلی کم شدن حتی تاپیکارو نگاه کنید تعداد مشارکت به شدت کم شده و سایت خلوت شد ...

دقیقا‌تادوسه‌سال‌پیش‌چقدرشلوغ‌بودالان‌اصلا‌خبری‌نیس

پسرم‌تومعجزه‌ی‌دستان‌پرمهرخداوندی‌درزندگی‌من👶🏻

من‌به‌چندتاشون‌پیام‌دادم‌کاربریم‌مشکل‌پیداکرده‌نمیتونم‌تیکربزارماصلا‌محل‌نمیدن

سلام

ایشون چه طوری باید تیکر بگذارن؟

ممنون

@niniyar‍ 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من‌به‌چندتاشون‌پیام‌دادم‌کاربریم‌مشکل‌پیداکرده‌نمیتونم‌تیکربزارماصلا‌محل‌نمیدن

عزیزم مشکلتون دقیقا چیه؟ اطلاعات کاربری تون باز نمیشه؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

منو لغو کاربری کنید

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

تیکربارداری‌میام‌بزنم‌میزنه‌وضعیت‌دراقدام‌هستیدبایداونوحذف‌کنید

وجالب‌اصلا‌مشخص‌نیس‌چجوری‌بایداونوحذف‌کرد

پسرم‌تومعجزه‌ی‌دستان‌پرمهرخداوندی‌درزندگی‌من👶🏻

تیکربارداری‌میام‌بزنم‌میزنه‌وضعیت‌دراقدام‌هستیدبایداونوحذف‌کنیدوجالب‌اصلا‌مشخص‌نیس‌چجوری‌بایداونوحذف ...

میدم فنی عزیرم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

میدم فنی عزیرم

سلام عزیزم خوبی؟

من قبلا مشکلات زیاد داشتم و جایی جز اینجا نداشتم و خیلی تاپیک راجب زندگیم زدم و دردل کردم بخوام هفته ۳ بار دونه دونه هم بفرستم واسه نی نی یار تا پاک کنه ده سالی میشه الان واقعا بحث آبروم و زندگیم وسطه باید چیکار کنم 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
منو لغو کاربری کنید

قبلا وقتی لغو کاربری میشدی حداقل تاپیکات مشخص نبود الان همه چیت مشخصه فقط نمیتونی نظر بدی و تاپیک بزنی😭

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂